Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als die muggen ons vannacht hebben gestoken...' - 'Die vliegen pottoe rond nu.'

13 x grappen en grollen van Karen en James uit de vierde aflevering van ‘Nieuwe buren’

Robine van Tilburg
Het was vanavond weer dikke pret tijdens 'Nieuwe buren'. Karen en James gingen helpen in de keuken van een rusthuis, ze gingen met drie gepensioneerden boodschappen doen en vonden daarbij vrienden voor het leven. 's Avonds mochten ze hun beste vrienden uitnodigen voor een luxebarbecue – ahum – in hun nederige stulpje.

Na hun schoonheidsslaapje moesten Karen en James al vroeg uit de veren om een handje te gaan toesteken in de keuken van een rusthuis. Maar eerst moesten de twee de aangerichte schade van de avond voordien herstellen. Het feestje met de buren was overduidelijk een voltreffer.

via GIPHY
via GIPHY

De kater die het feestje achterliet bleef dan ook nog de ganse dag gezellig rondtrippelen ten huize van Damen-Cooke.

via GIPHY
via GIPHY

Zonder te ontbijten vertrokken de twee naar het rusthuis. James wilde even een frietje meepikken, maar verbrandde daardoor zijn tengels.

via GIPHY

En toen was het tijd voor boodschappen. Met hun busje haalden Karen en James boodschappers Lisette, Leon en Lucienne af. Eens in de supermarkt, kuierde het vijftal gezellig tussen de smeerkaas, het paardengerookt en de Orangettekes tot plots…

via GIPHY

Leon bleek de oudenwijvenpraat gewoon even beu te zijn en zat bedaard een rayon verder uit te rusten op zijn looprekje. Oef!

 

via GIPHY

Van al dat winkelen krijgt een mens weleens honger. En daar had James iets op gevonden. Iedereen lust toch sushi?

via GIPHY

Leons afkeer kwam James en Karen net goed uit. Aan het sushistandje van de supermarkt vroegen ze om enkele proevertjes voor de oudjes die ze dan zelf stuk voor stuk in hun mond lieten verdwijnen. Al bleek Lisette best happig te zijn op de Japanse keuken.

via GIPHY

Afsluiten doen flinke boodschappers naar goede gewoonte met een ritje op het elektrische autootje.

via GIPHY

Na het uitje naar de supermarkt werd iedereen weer netjes thuis afgezet. Lisette nodigde Karen en James nog uit op de koffie. Daar ontdekten onze vrienden dat Lisettes dochter wel een heel bijzondere methode verzon om te weten waar haar moeder uithangt. Ze maakte heel wat kaartjes à la 'Ik ben bij OKRA' en 'Ik ben bij Ludo' zodat Lisette die op de tafel kan zetten wanneer ze niet thuis is. Cute!

via GIPHY

En toen was het tijd voor de langverwachte barbecue

via GIPHY

En gelukkig voor Karen brachten haar vriendinnen een verrukkelijk cadeautje mee dat het petje van Karens en James' budget ver te boven gaat.

via GIPHY

 

't Was tof! Tot volgende week!

 

 

 

Meer Karen en James:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '