Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS Belgium

Geniale Gert op z'n best!

13 x een (h)eerlijke Gert Verhulst over de vloer bij nieuwe buren Karen en James

Robine van Tilburg
We bekennen: wij houden van Gert Verhulst! Al sinds de Samsontijden die we grotendeels in de zetel doorbrachten met een kommetje Honey Pops in de schoot, tot nu. Gertje huist voor immer in ons hartje. We hadden vandaag dan ook een topavond, wetende dat onze favoriete hondenfluisteraar op bezoek zou komen bij onze favoriete buren, Karen en James.

'Al is de leugen nog so snel, de waarheid achterhaalt haar wel', lijkt wel Gerts levensleuze te zijn. Subtiliteit is Gert dan ook volledig vreemd. Eerlijkheid boven alles! Heeft Gert honger? Ziet hij te veel spinnenwebben? Vindt hij ons gat te dik in deze rok? Hij zegt het gewoon vlakaf. Just the way we like it!

 

gi

gi

gi

gi

 

Nog een reden waarom we van Gert Verhulst houden: humor. Gert is een echte grapjurk. Hij kan gevatte opmerkingen spuiten als de beste, maar kan ook gretig lachen om mopjes waarvan hij zelf het lijdend voorwerp is.

 

gi

gi

gi

 

Naast eerlijkheid en humor, bevat Gert nog meer kenmerkende eigenschappen. Zo kan hij als de beste een koppig klein kind uithangen.

 

gi

 

En daarbij hoort uiteraard de drang om bij élk spelletje te winnen. En als de tegenstanders even beter presteren dan Gerts team, ligt het vast aan de magere uitbeeldkunsten van ploegmaat James.

 

gi

hi

 

Of aan de makkelijke uitbeeldopdrachten van tegenspeelsters Karen en Kristel.

 

gi

 

Gelukkig liep het na veel gebrul vaak tóch goed af.

 

gi

 

En ontdekten we zo Gerts verborgen talent: buikdansen.

 

gi

 

 

 

Meer Karen en James:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '