Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

De serie is gebaseerd op het gelijknamige youngadultboek 'Cursed'.

YASSS: ’13 Reasons Why’-actrice Katherine Langford speelt in nieuwe Netflixserie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nu KatherineHannah BakerLangford waarschijnlijk niet meer te zien zal zijn in ‘13 Reasons Why‘, heeft de actrice weer tijd voor andere rollen. Een van de jobs die ze recent heeft aangenomen, is de hoofdrol in de nieuwe Netflixserie ‘Cursed‘. Yayyy!


Katherine Langford heeft de hoofdrol van Nimue in de nieuwe Netflixserie ‘Cursed‘ te pakken gekregen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige youngadultboek van Tom Wheeler, dat pas gepubliceerd wordt in 2019. Het verhaal is een bewerking op de originele legende van Koning Arthur.

https://www.instagram.com/p/Bno8dbKF6wE/?taken-by=katherinelangford

Tienerheldin Nimue


De serie vertelt het verhaal door de ogen van tienerheldin Nimue die een mysterieuze gave heeft en voorbestemd is de machtige en tragische dame van het meer te worden. Na haar moeders dood vindt ze een onverwachte partner in Arthur, een jonge huurling die de opdracht heeft Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren. Tijdens haar reis wordt Nimue een symbool voor moed en rebellie.

Wie de rol van Arthur, Merlijn en andere personages zal spelen, weten we nog niet. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen. Wanneer de serie op Netflix zal staan, is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '