https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Aan een man die een relatie heeft met een opblaaspop vragen hoe zijn seksleven is, daar geraakt enkel Jani mee weg.

13 momenten waarop niet enkel Jani’s, maar ook onze mond openviel tijdens ‘Jani gaat naar Tokio’

Robine van Tilburg
Aan hun uiterst bijzondere uitvindingen te zien, zijn Japanners soms rare kwibussen. Jani nam in de 'Jani gaat…'-aflevering van vanavond de proef op de som en trok naar Tokio. En daar viel zijn mond meer dan eens open… en die van ons ook. Only in Japan!

We weten dat Aziaten er voor ons westerlingen allemaal gelijkaardig uitzien en dat dat andersom vast ook min of meer het geval is, maar onze Jani vergelijken met een golden retriever?

via GIPHY

Dan is de vergelijking met Cristiano Ronaldo toch nét iets egostrelender

via GIPHY

Een kaartje kopen in het allerdrukste station ter wereld is niet makkelijk. Zeker niet wanneer je nog maar net in Tokio arriveert én geen woord Japans spreekt…

via GIPHY

En wanneer Jani dan eindelijk veilig en wel zijn hotel bereikt heeft, blijkt hij in een soort claustrofobie opwekkende capsule te moeten slapen. Jani's 'hotelkamer' bestaat uit uitsluitend een bed. En laat een oncomfortabele kamer nu net een van Jani's grootste nachtmerries zijn…

via GIPHY

Ook seksualiteit kwam ten volle aan bod in deze 'Jani gaat…'-aflevering. Een man die een relatie heeft met een opblaaspop? Niemand kijkt er nog van op in Japan. Jani stelt dan ook de vraag die wellicht in ieders hoofd ronddwaalde. En hij komt er nog mee weg ook! De man belooft plechtig enkel met zichzelf de liefde te bedrijven.

via GIPHY

Wat?! Heeft Jani ooit een vriendinnetje gehad? Wij waren er eerlijk gezegd even mee weg, maar we zitten natuurlijk in Japan. En daar kan je als je geen opblaasbare vriendin kan krijgen, er gewoon eentje van vlees en bloed inhuren om bij je familie en vrienden alsof te doen dat je eindelijk van straat bent geraakt.

via GIPHY

Jani mag dan wel verbaasd zijn over een relatie met een opblaaspop, de Japanners reageren verbaasder op het nieuws dat Jani op mannen valt.

via GIPHY

En hoe moet je borsten juist aanraken, meneer de Japanner?

via GIPHY

Naast seksualiteit was er ook tijd voor tranen. Heel wat Japanners lijken amper of nooit te huilen. En om hen te ontladen bestaan er… huilcursussen. Wie erin slaagde om een traantje te laten tijdens de droevige muziekjes en verhalen, wordt nadien vakkundig weer drooggeveegd door de tranenveger van dienst. Only in Japan!

via GIPHY

Al moet wie een Japanner wil zien huilen, gewoon eens langs een concert van het Japanse meidengroepje Idol passeren. Jani keek toe hoe volwassen mannen daar tranen met tuiten stonden te janken omdat een van de meisjes de groep ging verlaten. Nou.

via GIPHY

Een kwartiertje voordien was het bij de grotendeels mannelijke fans nochtans dansen en moshen geblazen. Iets wat wij westerlingen ons niet kunnen inbeelden.

via GIPHY
via GIPHY

Tradities zijn er om in stand te houden. Jani's wekelijks belleke naar de mama verliep deze week op z'n Japans… met een 'handschoentelefoon'.

via GIPHY

Onze liefste Jani beëindigt zijn bezoek aan Tokio met een bijzonder relativerende uitspraak. Misschien vinden wij die Japanners maar rare kwibussen, maar zij vinden ons vast nog veel gekker. Fair enough!

via GIPHY

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content