Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS Belgium

Een topstart voor 'Callboys' met veel billen, ballen en bovenal hilariteit!

12 geniale momenten uit de allereerste aflevering van ‘Callboys’, de heetste Vlaamse serie óóit

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Gisteren konden we genieten van de allereerste aflevering van 'Callboys'. We zaten op de eerste rij om Devons (Matteo Simoni) billen te bewonderen én Jay (Rik Verheye) sloeg verscheidene keren zijn paardenstaart wulps in ons gezicht. De eerste aflevering gemist? Wij goten alvast twaalf geniale momenten van de eerste 'Callboys'-aflevering in gif-vorm.

Laten we al meteen goed beginnen Devon (Matteo Simoni) is helemaal klaar voor zijn klant en stapt naakt het zwembad uit. We zouden ons willen vermannen, maar, jongens, wij zijn ook maar vrouwen van vlees en bloed. En we weten graag wat voor – euh – vlees we in de kuip hebben. Laat maar komen, Matteo!

 

bi

 

Aangezien zijn klant – wie goed opgelet heeft herkende Betty uit 'Den elfde van den elfde' – wat onzeker is, stelt Devon haar lieflijk gerust.

via GIPHY

Wie goed opgelet heeft herkende hopelijk ook Hanz – 'Is da verplicht?' – uit 'Het eiland'. Een knipoog van regisseur Jan Eelen naar zijn meest succesvolle serie ooit? Wij kunnen dat wel smaken!

via GIPHY

Naast betaalde seks bieden de Callboys ook andere diensten aan. Bewijs daarvan is de resem aan goocheltrucs die Callboy Jay Vleugels uit zijn hoed tovert. Voorspel op niveau!

via GIPHY

Jay bewees wat later dat hij de 'passioneelste' van de drie is. Zo wilde hij een mannelijke escort een pandoering geven...

via GIPHY

... maar gaf hij door zijn impulsieve uitbarsting zichzelf ervan langs.

via GIPHY

Deze aflevering stelden we ons meermaals vragen bij de niet al te snuggere uitspraken van Matteo Simoni's personage Devon.

via GIPHY

Al voegde hij ook enkele prachtwoorden toe aan onze vocabulaire.

via GIPHY
via GIPHY

da

 

Én hij leerde ons zijn favoriete woorden: slakkenhuis, paling en... rabarber.

via GIPHY

Tot slot nog een eervolle vermelding voor Hugo – voor de fans: de dokter uit 'Den elfde van den elfde' – die zichzelf in een lastig parket bracht door voor de 50ste verjaardag van zijn vrouw Sandra Callboy Wesley (Stef Aerts) in te huren.

 

ok

 

 

 

 

Tot volgende week!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '