https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty Images

Inclusief gratis stijladvies van modeblogger Sarah Dimani én een goodiebag!

#TREATYOSELF: laat je verwennen tijdens de allereerste Ladies Night van De Kringwinkel

Van de Boekenbeurs tot Kinepolis: elk zichzelf respecterend merk organiseert op tijd en stond een Ladies Night. Zo ook De Kringwinkel. Donderdag 7 november is De Kringwinkel in Borgerhout the place to be voor een heus verwenmoment inclusief stijladvies én een goodiebag.


Een nieuwe outfit, een verse manicure, … Niets kan een mens zo opkikkeren als een verwenmoment. Dat lijkt ook De Kringwinkel te hebben begrepen. Aanstaande donderdag is De Kringwinkel in Borgerhout dan ook dé plek om in de watten te worden gelegd.

Denk: een uitgebreid aanbod aan feestkledij en accessoires en gratis stijladvies van Sarah Dimani (jawel, de Antwerpse blogger die in 2015 als eerste moslima mét hoofddoek op de cover van Flair pronkte). Maar ook: een initiatie suikerontharing door Salon Gentils, een kennismaking met het gamma erotische speeltjes van Upper at home én een verse manicure door eigen talent.

‘Eén van onze medewerkers is in haar vrije tijd manicuriste en zal zorgen voor schitterende nagels. Door haar een podium te geven, willen we tonen hoe talenten en competenties maximaal kunnen worden ingezet’, aldus Louise Vrints, marketingverantwoordelijke bij De Kringwinkel Antwerpen.

https://www.instagram.com/p/B4XULS1B_Sk/

Hapjes en drankjes worden verzorgd door Amber Van Dongen van Koriamber, de buren van De Kringwinkel in Borgerhout, en uiteraard gaat niemand naar huis zonder goodiebag.

‘Maar liefst 62% van onze klanten zijn vrouwen. Dan mogen we hen al eens extra in de watten leggen’, verklaart Vrints het idee achter de allereerste Ladies Night van De Kringwinkel. Ons lijkt het alvast de ultieme kans voor een welverdiend verwenmoment én om de geneugten van duurzaam shoppen te ontdekken.

Praktisch


Wat? De Kringwinkel Ladies Night

Waar? Kroonstraat 166, 2140 Borgerhout

Wanneer? Donderdag 7 november van 17 uur tot 21 uur.

Meer info vind je hier.

Nog meer leuke dingen om op een koude herfstavond te doen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content