Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter: meanplastic

SO. FLUFFY.

Deze katten met krullend haar zijn het schattigste wat je vandaag zal zien

Op een regenachtige dag zoals vandaag scrollen we vaak uren door Twitter en Instagram. Ben jij een crazy cat lady en heb je momenteel niets te doen? Zoek dan zeker eens #selkirkrex op en voor je het weet ben je uren aan het staren naar deze raskatten met schattige krulletjes.


Het begon allemaal met een schattig roodharig katje. Een Twitteraar had een foto van zijn kitten gepost en de tweet ging in een mum van tijd viraal. ‘I’ve never seen a cat with curls until now’, klonk het onder de afbeelding en daar waren veel mensen het duidelijk mee eens. Later werd het duidelijk dat het om een raskat, namelijk een Selkirk Rex, ging. Geen nieuw ras, maar wel eentje dat je niet vaak ziet voorbijkomen. Zonde, want wij zijn al helemaal verliefd geworden op de schattige krulletjes van het dier.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Curly hair don’t care


Na het zien van de originele foto hebben heel wat andere mensen een foto gedeeld van hun krulharige katten. Ons hoor je niet klagen, want wat is er beter dan naar schattige kattenfoto’s te kijken op zo’n grijze dag zoals vandaag? Het antwoord is niets, obviously. Als je klaar bent met Twitter kan je altijd Instagram beginnen uitpluizen, want als je #selkirkrex ingeeft, krijg je al snel zo’n 50.000 resultaten.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zo’n raskat heeft vaak een zachtaardige persoonlijkheid en hebben dan ook extra aandacht nodig. Ideaal voor lange knuffelsessies in de zetel! Verder is het krullend haar van de Selkirk Rex dominant dus ze geven deze eigenschap vaak door aan hun kittens. Sommige katten hebben zelfs krullende snorharen, cute!Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '