https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Op liefdesvlak kan het dit jaar stroef verlopen voor de Boogschutter.

JOUW JAARHOROSCOOP: de Boogschutter blaakt in 2019 van zelfvertrouwen

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!

 

Boogschutter (23 november – 21 december)

Algemeen


Omdat planeet Jupiter nog tot december 2019 in jouw teken staat, mag je rekenen op een positief jaar. Je blaakt van zelfvertrouwen en energie, maar dat brengt meteen een valkuil met zich mee: je neemt snel te veel hooi op je vork in 2019, waardoor je je in no time opbrandt.

Liefde en relatie


Op liefdesvlak kan het dit jaar stroef verlopen. Als single kan je te hoge verwachtingen hebben van een potentiële lover en dat kan een fikse teleurstelling opleveren. Heb je een relatie, dan is er in eerste instantie weinig echte aandacht voor elkaar. Er is werk aan de winkel.

Job en carrière


Wanneer je promotie wil maken of een carrièreswitch overweegt, dan staat je een topjaar te wachten. Vooral in februari, september en oktober ziet het er positief voor je uit. Dan kan je gaan vlammen.

Gezondheid


Je gezondheid is top dit jaar, met dank aan Jupiter. Deze planeet voorziet je steeds weer van nieuwe energie. Toch is het geen onuitputtelijke bron, dus zorg dat je geen roofbouw op je lichaam gaat plegen.

Geld


Je hebt dit jaar een slecht inzicht in je financiële status, waardoor je niet precies weet hoeveel je te besteden hebt. Dat zit op zich wel goed, maar maak er wel werk van.

Reizen


Wanneer je er zelf behoefte aan hebt, kan dit een prachtig vakantiejaar voor je worden. Vooral maart, juni en oktober zijn voor jou topmaanden om te vertrekken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content