Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Billow926 via Unsplash

Naast vintage snuisteren kan je op de 1000 m² grote site ook langs foodtrucks, plant corners en tattoostandjes slenteren.

WEEKENDTIP: er strijkt dit weekend een gigantische vintagemarkt neer in Brussel

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Nog niets gepland dit weekend? We’ve got you covered, want we vonden zonet het ideale all-inweekenduitje. Aanstaande zaterdag en zondag strijkt er namelijk een XXL vintagemarkt neer in Brussel.

Na Parijs en Berlijn is het aan onze hoofdstad om als locatie te dienen voor het CrushON-festival. Geen festivalweide vol bier en knalharde muziek zoals je die gewend bent, wel een XXL vintagemarkt met álles erop en eraan. Meer dan dertig tweedehandswinkels en eco-ontwerpers komen er in het SEE U-complex namelijk samen om je hart voor vintage sneller te doen slaan.

Van tattoostandjes tot dj-sets

Naast de verschillende kraampjes waartussen je kan snuisteren, valt er nog veel meer te beleven. Zo brengen de verschillende foodtrucks, tattoostandjes, dj-sets én een plantenhoek je er helemaal in de festivalstemming. En daar stopt het nog lang niet, want je zal er ook naar de kapper kunnen gaan, een workshop nail-art kunnen volgen en meer kunnen leren over de Y2K-trend. Kortom: het is de perfecte locatie voor een toffe uitstap met vriend(inn)en.

Het allerbeste nieuws? Voor een ticket dat het hele weekend geldig is, betaal je amper twee eurootjes. Bovenop dat toegangsticket krijg je trouwens nog een kortingsbon van vijf euro die je kan besteden op de webshop van CrushON. Meer info vind je op de Facebookpagina van het evenement, en tickets bestel je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '