Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zit jouw favoriet er al bij?

Dit zijn de eerste namen die een gigantisch feestje zullen bouwen in Sportpaleis tijdens ‘The Masked Singer in Concert’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Nog twee weekjes geduld en we kunnen opnieuw beginnen raden welke bekende koppen schuilgaan achter de indrukwekkende kostuums in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Krijg je maar niet genoeg van deze figuren? In april kan je in het Sportpaleis naar ‘The Masked Singer in Concert’ waar zowel oude als nieuwe favorieten van de partij zullen zijn. Dit zijn de allereerste namen!

Wie vorige seizoenen iedere vrijdagavond alle plannen cancelde om geen minuut te hoeven missen van ‘The Masked Singer’ heeft 3 februari al in het vetjes in de agenda staan. Dan gaat een nieuw seizoen boordevol geweldige nieuwe figuren van start. Wil je jouw favorietjes ook weleens in real life zien in plaats van op dat kleine schermpje? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Muzikaal spektakel

Heel wat Masked Singers maken binnenkort het podium van het Sportpaleis onveilig tijdens ‘The Masked Singer in Concert’. We wisten al dat het een muzikaal spektakel zal worden waarbij zowel figuren uit de vorige twee seizoenen als nieuwe deelnemers het beste van zichzelf zullen geven op het legendarische podium. We krijgen nu de eerste namen, en dat zijn niet de minsten! Onder meer Miss Poes (Camille), Wolf (Kevin Janssens) en Koningin (Sandra Kim) zijn van de partij, maar ook Hippo, Leeuw en Skiwi uit het gloednieuwe seizoen kan je bewonderen. Nog andere bekende koppen zullen hun kostuum speciaal voor deze gelegenheid nog een keertje aantrekken, maar die namen worden later bekendgemaakt.

Dat je dit feestje sowieso niet wil missen, staat vast en zeker als je weet dat je tijdens de show nog heel wat extra tips zal krijgen om de overgebleven kandidaten te ontmaskeren. ‘The Masked Singer in Concert’ gaat door op zaterdag 15 april in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 25 euro en kan je online via de website van VTM bestellen. Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ zie je vanaf 3 februari elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '