Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href=“https://www.instagram.com/alinevermeiren/” target=“_blank”>@alinevermeiren</a>

JAAA: pizzawalhalla Otomat opent nóg drie nieuwe vestigingen

Vreugdedansje op de redactie, want na Antwerpen en Gent opent pizzawalhalla Otomat nóg drie nieuwe vestigingen in ons land.


Beste nieuws van de dag: pizzarestaurant Otomat opent binnenkort drie nieuwe vestigingen in ons land. Na Antwerpen en Gent zijn nog dit jaar ook Leuven, Brugge en Brussel aan de beurt. Dat liet mede-eigenaar Bernard Sironval zelf weten aan de Waalse krant La Dernière Heure. Uniek aan het pizzarestaurant is ongetwijfeld hun eigen pizzadeeg, dat ontwikkeld werd met het biergist van Duvel, een 100% Italiaanse recept met een lokale touch.

Maar ook voor verrassende toppings en smaakcombinaties ben je bij Otomat aan het juiste adres. Je kiest er voor een pizza met (otomat) of zonder tomaten (notomat). En met namen als Little Red Courgette (courgette, rode peper, verse munt en mozzarella) of Give Pears A Chance (blauwe kaas, peer, siroop) zijn wij meteen verkocht! Om over de pizza Nutella nog maar te zwijgen.

 

 

World domination


Otomat opende voor het eerst de deuren in 2015 aan het Antwerpse MAS, even later volgde Gent en nog deze maand is Leuven aan de beurt. De vestiging in Brugge zou in de loop van juni openen en als laatste staat Brussel gepland voor oktober. Wij kunnen niet wachten!

 

Otomat – praktisch

Vestigingen in Antwerpen, Gent en binnenkort ook Leuven, Brugge en Brussel.

Website


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '