https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De hippe en gezonde sapjesbar heeft al filialen en fans over de hele wereld: van Kopenhagen tot New York.

MMM: Joe & The Juice opent binnenkort haar allereerste vestiging in ons land

Chloë Foubert

Heuglijk nieuws voor de foodlovers onder ons, want de popluaire koffie- en sapjesbar Joe & The Juice komt eindelijk naar ons land. Laat dat watertanden maar alvast beginnen…


De kans dat je de roze koffiebekers van Joe & The Juice al eens op Instagram hebt gespot, schatten wij erg hoog in. De Deense koffie- en sapjesbar is dan ook razend populair bij blogsters en influencers. Nee, niet alleen om dat Pinterest-waardige decor en bekertje, maar ook omdat de sapjes waarvan je hier slurpt ook écht waanzinnig lekker zijn. Op de kaart prijken onder meer gezonde smoothies zoals de ‘Energizer’ en de ‘Stress Down’, maar ook sandwiches en omeletten.

https://www.instagram.com/p/BtThHlhhrb-/?utm_source=ig_web_copy_link

Hartje Antwerpen


Hoewel fans voor zo’n heerlijke lunch of vieruurtje richting Amsterdam moesten pendelen, kan je binnenkort ook in Antwerpen van de populaire smoothies smullen. Jawel, in de bruisende Wilde Zee-wijk opent binnenkort de allereerste Belgische vestiging de deuren. In het pand waar tot voor kort nog een Galler-chocoladewinkel schuilde, spot je nu roze banners van Joe & The Juice. Wanneer de koffie- en sapjesbar officieel de deuren zal openen in de Wiegstraat is nog niet bekend, maar wij houden je in ieder geval op de hoogte.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content