Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pierre De Dreef

Het hotel zit verstopt achter een schattig plantenwinkeltje.

HOTSPOT: Jardin Secret, eerste ‘incognito’-hotel ter wereld, opent in Brussel

Verborgen plekjes zijn vaak de mooiste. En onder dat motto opende zopas ook Jardin Secret in Brussel, het allereerste ‘incognito’-hotel ter wereld. Hoe cool is dat?!


Een kleine plantenwinkel in de Herderstraat in Elsene. Je koopt er vetplanten, cactussen of een orchidee voor je omalief, maar er is meer. Het schattige winkeltje verbergt achter al dat groen namelijk een van de best bewaarde geheimen van Brussel: Jardin Secret, een ‘incognito’-hotel met die laidback New York-feel. De ingang: een klein deurtje achteraan de bloemenwinkel. Om er binnen te geraken moet je dus kunnen bewijzen dat je een kamer hebt geboekt, online natuurlijk voor alle discretie.

Het juiste wachtwoord gegeven? Dan word je via het deurtje meegenomen op een surrealistische tocht langs het terras en het restaurant van het naburige hotel om uiteindelijk uit te komen bij een magnifieke oase van rust: Jardin Secret, diep verscholen en weg van alle lawaai. Het hotel, dat van dezelfde hand is als het hippe JAM-hotel, telt 33 kamers en werd eenvoudig maar cosy ingericht. Met hier en daar erkertjes en nissen om in alle rust weg te kruipen met een boek.

Je kan een tweepersoonskamer boeken met je lief bijvoorbeeld, of een drie-, vier- of vijfpersoonskamer als je met je beste vriendinnen een citytrip in eigen land plant, bijvoorbeeld. Wie denkt dat-ie voor een verblijf in Jardin Secret diep in zijn portefeuille moet tasten, is mis. Net zoals het personeel, zijn ook de prijsjes vriendelijk. Wie nu boekt met de code ‘JSOPEN17’, krijgt trouwens extra korting. Rest jou alleen nog op ontdekkingstocht te gaan!

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '