Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pairi Daiza

Onder de bezoekers: vriendelijke monsters, spookpanda's, heksen en skeletten!

COOL: Pairi Daiza wordt deze herfst in een betoverend én griezelige jasje gestoken

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De herfst staat voor de deur, en dat betekent dat ook Halloween steeds dichterbij komt. Wil jij dit jaar eens iets anders doen dan (vanonder een dekentje) horrorfilms bingen of een halloweentocht volgen? In Pairi Daiza kan je twee weken lang bibberen en beven in een magische sfeer.

Met een uitje Pairi Daiza scoor je altijd, en al zeker in de herfstperiode. Het park dompelt je dan twee weken lang onder in een griezelige én magische halloween- en herfstsfeer. Zo zullen de tuinen (goed voor 75 hectare wandelplezier!) versierd worden met nieuwe pronkstukken van Belgische en Franse kunstenaars en artiesten.

Mythische wezens

Extra leuk: je stapt er tijdens de halloweenperiode niet alleen tussen de dieren, maar ook tussen honderden pompoenen en kleurrijke herfstbloemen. Je zal er trouwens niet alleen zijn, want mythische wezens, vogelverschrikkers, vriendelijke monsters, spookpanda’s, heksen en skeletten zorgen er voor de nodige portie ambiance. Het park belooft wel dat het niet té griezelig wordt. Oef! 😅

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder nog op het programma: animaties, een interactieve wandeling, magische shows en verschillende optredens. Ook de dieren vieren trouwens mee, want zij krijgen een aangepast programma en zullen halloweenmenu’s voorgeschoteld krijgen. In de restaurants van het park kan je dan weer zelf van themagerechten smullen.

Halloween in Pairi Daiza loopt van 15 oktober tot 6 november. Het volledige programma zal vanaf 1 oktober beschikbaar zijn op de website van Pairi Daiza.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '