
Het is minstens even lekker als het klinkt!
ZON(DIG)DAG: speculaaspastafudge met witte chocolade

Robine van Tilburg
chef online
chef online
augustus 11, 2019
Deze speculaaspastafudge is het lekkerste wat je in tijden gegeten gaat hebben. We promise. Smulleeeen!
Ben je wel te vinden voor de combinatie speculaas-witte chocolade? Dan word je vast he-le-maal gek wanneer je je tanden voor het eerst in deze hemelse fudge zet. We geven toe dat het een ‘bommeke’ is, maar op Zon(dig)dag is dat allesbehalve een probleem. Smakelijk!
Ingrediënten voor zo’n 16 stukjes speculaaspastafudge:
- 300 g witte chocolade
- 300 g speculaaspasta
- blikje (305 ml) gecondenseerde melk
10 min. voorbereiding en 3 uur in de koelkast
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Met dank aan KitchenAid, Albert Heijn België en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier