Robine van Tilburg
chef online
chef online
22 March 2020
Bijgewerkt: 22 September 2021
Vandaag maakt redactrice Robine dé droomtaart voor elke Snickersfan. Ze maakt een Snickerstaart met véél chocolade, karamel en pindanoten. Yum!
Snickersfans, opgelet! Vandaag maken we de meest verslavende taart die je ooit zal zien. Geen bakparels in huis? Gebruik dan gewoon rijst of droge peulvruchten. Geloof ons, deze Snickerstaart is alles wat je nodig hebt in deze barre tijden. Veel bak- en smulplezier!
Ingrediënten voor een taart:
Voor de bodem:
- 120 g gezouten geroosterde pinda’s
- 30 g donkerbruine basterdsuiker
- 130 g koude boter
- 150 g bloem
- 4 eetlepels koud water
Voor de vulling:
- 400 g karamelfudge
- 4 eetlepels melk
- 150 g gezouten geroosterde pinda’s
- 230 g melkchocolade
- 40 g pindakaas
- 4 Snickersrepen
30 min. voorbereiding & 20 min. in de oven & uurtje laten afkoelen.
Met dank aan KitchenAid, Jumbo & Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier