Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy.com

A coffee a day keeps the misery away!

YAY: Starbucks komt met een nieuwe frapuccinosmaak

Ons favoriete drankje bij Starbucks krijgt er een nieuw smaakje bij. Starbucks verwent ons deze zomer met S’mores frappucino’s. Je drinkt dit heerlijke zomerdrankje in twee varianten: Banana Caramel of Chocolate Marshmallow. Wij kunnen niet wachten deze foodporn van naderbij te bekijken en te verorberen !

 

A photo posted by Starbucks Norge (@starbucksnorge) on

Als je gek bent op marshmallows, dan val jij met je gat in de boter met de Starbucks S’mores frappucino’s. Je kan de S’mores frappucino’s bestellen als Coffee of als Crème Blend. S'mores zijn een populaire snack voor bij het kampvuur in Amerika. S'mores bestaan uit gesmolten marshmallows met een laagje chocolade tussen twee volkorenkoekjes.

 

De nieuwe frappuccino smaak is op deze populaire snack geïnspireerd. Deze topper werd vorig jaar al in Amerika geïntroduceerd, maar verdween na de zomer van de menukaart. Tot grote spijt van alle coffee-aholics! Die bij deze hun zin gekregen hebben want de S’mores frapuccino’s zijn nu wereldwijd verkrijgbaar. Ons koffie-uurtje werd zo mogelijk nog beter.

 

Lees ook:

OMG: er bestaan nu Starbucks-emoji's

OMG: er bestaat nu red velvet latte!

Oreo-bagels tegen het maandaggevoel!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '