Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Firebox

Laat je drankje even hard schitteren als jijzelf!

WANT: sprankelende glitters om je cocktails op te fleuren

Herlinde Matthys

Zin om je mojito, Cosmopolitan of Sex on the Beach naar een hoger level te tillen? Voeg dan deze glitters toe aan je cocktails, en je beleeft sowieso een schitterende avond. Letterlijk!


Eat glitters for breakfast and shine all day, lezen we weleens op Pinterest. Oké, maar om ervoor te zorgen dat je op vrijdagavond – na een lastige werkweek – nog steeds sprankelt, kan je nu glitters door je cocktails mengen. Het extra ‘ingrediënt’ geeft een leuke touch aan dat anders redelijk saaie glas bubbels of vervangt de niet zo smakelijke zoutrand op je margaritaglas.

Zonder smaak


De cocktailglitters zijn verkrijgbaar bij Firebox. Je kan ze voor € 20,59 online bestellen op hun site. Voor dat best wel prijzige bedrag krijg je vier potjes met glitters: twee roze en twee blauwe. De sprankeltjes zijn eetbaar en hebben geen smaak, dus je lekkere cocktails krijgen niet plots een rare nasmaak. Ze zijn bovendien geschikt voor vegetariërs.

Dronken zeemeermin


De recensies zijn alleszins laaiend enthousiast. Voorbeelden? ‘Fantastisch, ik probeerde het in mijn gin-tonic en prosecco. Met een kleine hoeveelheid krijg je onmiddellijk een glinsterend effect‘ of ‘Drinken als een dronken zeemeermin was nog nooit zo makkelijk’. Santé!

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '