https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maar een op drie vindt het oké om een maaltijd te delen met zijn sekspartner na een onenightstand.

AHA: deze snack eten singles het liefst na een onenightstand

De mens is een gewoontedier, zo ook na een onenightstand. Dat blijkt althans uit een recente enquête van Yelp waarin single millenials werd gevraagd wat ze het liefst eten nadat ze van bil zijn gegaan.


Uit een onderzoek van horecaplatform Yelp blijkt pizza de favoriete maaltijd te zijn van de meeste single millenials na een vrijpartij. Taco’s eindigden op de tweede plaats.

De studie bracht eveneens aan het licht dat 46 % van de singles zich meer aangetrokken voelt tot een onenightstand als hij of zij ‘fan is van bepaalde gerechten’. Het beste eten om een tweede onenightstand te scoren (of een eerste date) is opnieuw pizza, gevolgd door roomijs, pasta en taco’s.

2 op de 3 doet een Joey’tje en doesn’t share food


Slechts één op de drie ondervraagden vindt het oké om een maaltijd te delen met zijn sekspartner na een onenightstand. Bovendien willen ze de snack alleen samen opeten als het een afhaalmaaltijd is. Formele dates op restaurant zijn dus een grote no-no.

De grootste afknapper tijdens het delen van een maaltijd is luid of met open mond kauwen. Dat vindt de meerderheid erger dan snel eten of te veel alcohol drinken.

Dus als je een hongertje hebt na een onenightstand, bestel dan pizza en deel ’m met je lover-van-het-moment. Maar vergeet niet netjes te kauwen!

Bron: Cosmopolitan


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten