https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

SAY WHAT: in New York opent straks het allereerste Cheetosrestaurant de deuren

Themacafés zijn je van het. Wil je alleen maar avocado’s eten, moet je naar Amsterdam. Neem je graag je mopshond mee op coffee date, is Londen de place to be. Cheetosfans springen dan weer best het vliegtuig op naar New York. Daar opent dinsdag namelijk het allereerste Cheetosrestaurant de deuren.

Gefrituurde augurken en cheesecake met Cheetos


De nieuwste hotspot op Broadway kreeg de naam The Spotted Cheetah mee en is een zogeheten ‘fine dining restaurant’.

Op het menu: gefrituurde augurken met een Cheetoskorstje, pikante Cheetosnacho’s, cheesecake met Cheetosbodem en zoete Cheetos met caramel- en kaneelsmaak. Prijzen variëren tussen 8 en 22 dollar (7 en 19 euro).

Gratis online kookboek


Chef van dienst is Anne Burrell, bekend van tv-programma’s zoals ‘Secrets Of a Restaurant Chef’ en ‘Worst Cooks in America’. ‘Als grote Cheetosfan ben ik laaiend enthousiast om in zee te gaan met dit iconische, Amerikaanse merk’, aldus Burrell in een persbericht. ‘Het was zo leuk om dit unieke menu samen te stellen. Ik kan niet wachten om de reacties van de klanten te zien!’

De enige catch? The Spotted Cheetah is een pop-uprestaurant en is maar drie dagen lang open, van 15 tot en met 17 augustus. Reserveren is verplicht en kan hier. Wie niet op tijd tot in Tribeca geraakt, hoeft niet te vrezen: alle recepten zullen vanaf aanstaande dinsdag online te vinden zijn op de officiële website zodat je de Cheetosgerechten helemaal zelf kan maken. Laat ons weten hoe zo’n Cheetoscheesecake proeft, hé!

Bronnen: Business Insider en Mashable


Nog meer unieke restaurants:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content