Home Lifestyle ZALIG: in dit boomhutrestaurant willen wij ook weleens gaan eten

ZALIG: in dit boomhutrestaurant willen wij ook weleens gaan eten

Op onze bucketlist.

Boomhutrestaurant
© Soneva

Dinner with a view? Wel, dit boomhutrestaurant op het Thaise eiland Koh Kood moet misschien wel een van de meest unieke dinerervaringen ter wereld zijn. Lekker eten en een fantastisch uitzicht? Yes, please!

De perfecte eerste date? Dat moet ongetwijfeld deze ‘Treepod Dining‘ zijn. Addertje onder het gras: het maakt deel uit van het Thaise eco-resort Soneva Kiri op het eiland Koh Kood. Niet meteen in de buurt, helaas. Eten doe je er in een (wiegend) boomhutje middenin het regenwoud, in een eucalyptusboom op 8 meter hoogte. Je moet niet vragen wat een view je dan krijgt. En alsof dat nog niet cool genoeg is, worden je drankjes en eten gewoon via een ober aan een zipline geleverd. Say what?!

Foto: Soneva

Buitenluchtbioscoop en privéstrandjes

Helemaal rondgegeten in het boomhutrestaurant? Dan verhuis je gewoon naar beneden voor een romantische wandeling naar de buitenluchtbioscoop op een privéstrandje. Echt, wij houden het niet meer! Klinkt je als muziek in de oren? Begin maar vast te sparen, want wie een plekje wil reserveren, moet al snel bijna € 1.000 neertellen. In de maanden december en januari betaal je zelfs bijna € 4.000. Auwtsch.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: