Home Lifestyle WAUW: dit roze strand is puur #vacationgoals

WAUW: dit roze strand is puur #vacationgoals

Copy: onszelf, paste: Pink Sands Beach.

Pink Sands Beach
Instagram: @koreystanley

Mocht je nog een excuus nodig hebben om een tripje naar de Bahama’s te boeken, hebben wij hier een uitstekend argument: ze hebben er een roze strand! Copy: onszelf, paste: Pink Sands Beach.

Pink Sands Beach op Harbor Island is niet alleen het meest Instagramwaardige plekje op het eiland vanwege zijn prachtige roze kleurtje, het is ook ideaal voor een frisse duik (zwem- en snorkelliefhebbers, we hebben het tegen jullie). Het heldere water behoudt zijn temperatuur het hele jaar door en het koraalrif zorgt ervoor dat de golven niet te hevig het zand op rollen. Dat maakt van het roze strand het perfecte plekje om even lekker te relaxen en te genieten van de prachtige omgeving.

A post shared by Julie Bulanov (@juliebulanov) on

Bahamarama

Avonturiers kunnen zich verwachten aan bijna vijf kilometer roze zand, dat zijn kleur krijgt van kleine microscopische organismen genaamd foraminifera. Let wel: de kleur van het zand is misschien wel iets bleker als je het met eigen ogen ziet dan op foto’s met overdreven Instagramfilters. Hoe dan ook, zelfs voor een lichtroze strand zouden wij met veel plezier naar de andere kant van de wereld reizen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.