Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Neuhaus

Het perfecte eindejaarsgeschenk!

MUST TASTE: Natan steekt Neuhaus-pralines in een feestelijk jasje

Robine van Tilburg

Edouard Vermeulen, de ontwerper achter Brussels couturehuis Natan, hult een selectie Neuhaus-pralines in een feestelijk jasje. De Irrésistibles-pralines zijn vanaf vandaag te verkrijgen.

Irrésistibles-collectie


Voor de Wereldtentoonstelling in Brussel in 1958, creëerde Neuhaus de Caprice en de Tentation, twee driehoekige pralines bestaande uit een geplooid nougatinekoekje met verse room of ganache en pure- of melkchocolade. De pralines werden jaren later met drie andere driehoekige nougatinepralines verenigd in de Irrésistibles-collectie.

De Caprice is meer dan een praline, het is een volwaardig dessert.


Edouard Vermeulen sloot in zijn kindertijd elke maaltijd bij zijn grootouders in schoonheid af met een Caprice-praline van Neuhaus. Het verbaast dan ook niet dat de geschenkdoos die hij voor Neuhaus samenstelde, gevuld is met 17 Irrésistibles-pralines mét een glansrol voor de Caprice. De praline bevat verse room, vanille uit Madagaskar en pure chocolade.

Net zoals zijn collecties bij Natan, is de doos die Edouard voor Neuhaus ontwierp puur en stijlvol wit met details in goud en zwart en een elegante grote strik. Het perfecte eindejaarsgeschenk!

Hebben!


De Neuhaus x Natan-geschenkdoos met 17 Irrésistibles-pralines kost 45 euro en is vanaf vandaag beschikbaar in alle Neuhaus- en Natan-boetieks en op de website van Neuhaus.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '