Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

DONUT worry, be happy!

MMM: ‘Donuttello’ opent een nieuwe vestiging in Mechelen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Goed nieuws voor alle zoetebekjes, want er komt alweer een nieuwe donutzaak in Vlaanderen. Donuttello opent binnenkort zijn deuren in Mechelen en zal iedere dag meer dan 20 verschillende donuts met en zonder vulling aanbieden. Yummm!


Een rond gebakje – glazuur en vulling naar keuze – met in het midden een gaatje. Meer hebben we niet nodig om gelukkig te zijn. We kunnen onze favoriete guilty pleasure – naast bij onze plaatselijke bakker – al op verschillende plekjes in Vlaanderen krijgen: Coco Donuts in Brussel, Hoeked Doughnuts in Antwerpen, Hill’s Donuts in Brugge en Donuttello in Antwerpen. Die laatste opent tegen de zomer een gloednieuwe vestiging in Mechelen.

Koffie


Komiek Kamal Kharmach stampte vorig jaar de donutzaak Donuttello uit de grond. Hij heeft ondertussen al verschillende shops in en rond Antwerpen, en nu komt er eentje bij in Mechelen. Bij Donuttello zal je dagelijks kunnen kiezen uit meer dan twintig verschillende soorten donuts met lekkere toppings. Je kan gaan voor eentje zonder of mét originele vulling zoals rijstpap op cappuccino-speculaas. Daarnaast kan je er terecht voor een lekkere koffie. Naast een gewoon klassiek kopje zwart goud of eentje met melk, beloven ze gelijk welke koffiecombinatie klaar te maken voor je. Warm én koud. Heaven!

Locatie


Het is voorlopig nog niet geweten waar precies in Mechelen Donuttello zich zal vestigen. Je kan wel zelf mee kiezen waar je de donutshop het liefst ziet opduiken. Je kan hun Facebookpagina checken om op de hoogte te blijven van alle updates.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '