Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gratis taart voor iedereen!

Laundry Day houdt recordpoging voor grootste verjaardagstaart ter wereld

Groot feest, want Laundry Day blaast dit jaar twintig kaarsjes uit. En voor die verjaardag gooit het Antwerpse festival het niet alleen over een compleet andere boeg, ze willen ook nog eens het record van de grootste verjaardagstaart ter wereld verbreken. En jij kan erbij zijn!


Met Bazart, Warhol en The Magician op de affiche kan het al niet anders dan één dikke party worden, ook de unieke stagebuilding die Laundry Day dit jaar belooft zal bijdragen aan een fantastische twintigste verjaardag. Maar toch houdt het feest niet op op 2 september. Want wie jarig is, trakteert, dus organiseert het festival op 30 augustus de recordpoging voor de grootste verjaardagstaart ter wereld. En festivalgangers, muziekliefhebbers en buurtbewoners mogen een stukje proeven!

 

 

De verjaardagstaart zal een lengte hebben van 17 meter, een breedte van 15 meter en een beginhoogte van 60 cm. Iedereen is welkom tussen 17u en 22u op het festivalterrein op de Middenvijver op Linkeroever in Antwerpen om een gratis stukje verjaardagstaart te komen eten en in preview de spectaculaire stages te komen bewonderen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '