Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© elevate via unsplash

Die kan je na de quarantaine samen met je vrienden opdrinken in je favoriete café.

Wie jarig is tijdens de lockdown krijgt 10 gratis pintjes

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je verjaardag vier je het liefst van al omringd door je familie, vrienden en alle mensen die je graag ziet. Dat is natuurlijk een beetje moeilijk tijdens deze quarantaine. Jupiler heeft daarom een goed idee: stel je verjaardagsfeestje uit én je krijgt 10 gratis pintjes.


Had je heel binnenkort een grote fuif gepland om je dertigste verjaardag te vieren of ging je normaal gezien vorige week eens lekker gaan eten in een fancy restaurant omdat er een jaartje bijkwam op de teller? Iedereen die zijn of haar speciale dag vierde of nog moet vieren tijdens de quarantaine ziet dit een beetje in het water vallen. Gelukkig komt Jupiler met een geniale oplossing! Het bekende biermerk stelt voor om je verjaardag gewoon uit te stellen.

© AB InBev

Feestvarkens


Om die dag dan alsnog in stijl te vieren, schenkt Jupiler zelfs tien gratis pintjes – Jupiler of Jupiler 0,0% – aan het feestvarken. Die kan je dus na de quarantaine gezellig samen met je vrienden en familie uitdrinken in je favoriete café! Zo steunt AB InBev ook nog eens de lokale horeca. Deze toffe actie is geldig voor iedereen die tussen 1 maart en 30 april jarig is.

Het enige wat je moet doen, is naar deze website surfen en een nieuwe datum kiezen waarop je jezelf in de bloemetjes wil zetten. Vervolgens kies je een café uit de lijst met deelnemende zaken en nodig je je vrienden uit via Facebook. Jupiler vraagt wel een foto van je identiteitsbewijs om aan te tonen dat je wel zeker jarig was in die periode en je moet uiteraard ouder zijn dan 18 jaar. De actie loopt tot 31 mei en is na inschrijven negen maanden geldig. Santé!

PS: wil je toch al genieten van een drankje op je verjaardag zelf? Je kan een drankje aan huis laten komen door Cocktail Maison en e-peritieven samen met je geliefden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '