Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ellis Gourmet Burger komt met nieuwe burger voor échte meat lovers

Joehoe, Ellis Gourmet Burger is een hamburger rijker op zijn – nu al overheerlijke – menukaart. Samen met de bekende beenhouwer Hendrik Dierendonck presenteert het burgerrestaurant met veel trots The New Meatlover, en wij mochten gaan voorproeven!


 

Nieuw?! horen we je denken. Klopt, de signature gourmetburger prijkt al sinds het begin op de menukaart van het burgerrestaurant en wist de harten van menig carnivoor te veroveren. En dus sloeg Ellis Gourmet Burger de handen in elkaar met beenhouwer Hendrik Dierendonck voor een nieuwe en verbeterde versie van de overheerlijke Meatlover.

Er zat maar één ding op: wij spurtten richting de dichtstbijzijnde Ellis Gourmet Burger om de nieuwste telg in de familie al even voor jullie te testen. (It’s a though job, but someone’s gotta do it.) Denk: puur carnivore galore. Rundvlees van topkwaliteit, pulled beef en een krokante crumble van rundvlees. Yep, ze gaan met The New Meatlover écht naar the very next level. De burger wordt afgewerkt met gekaramelliseerde uitjes, gemarineerde rode ui, ijsbergsla en mosterdmayonaise. Erg lekker en ook heel erg gigantisch. Wij raden alvast aan om een beetje plaats in je buik te sparen voor je je aan de nieuwe burger waagt. 😉

 

The New Meatlover is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Ellis Gourmet Burgers in België voor € 15,50.


 

https://www.instagram.com/p/BZ53BN0g_bA/?taken-by=ellisgourmetburger

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '