Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Bubble Bros.

ZALIG: de proseccobus is de nieuwste trend op je trouwfeest

Lama’s, piñata’s, donut walls of tacobars. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het allemaal huren voor je trouwfeest. Maar de nieuwste trend in de world of weddings is: de proseccobus. Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben!


Terwijl je ongetwijfeld weleens van een late night hamburger of verfrissend ijsje hebt gesnoept bij een van de foodtrucks op het vorige trouwfeest, heb je wellicht nog nooit een oude Piaggio Ape gezien die is omgetoverd tot sparkling wijnwagentje. Tot nu…

Prosecco Van


De mensen achter het Britse Bubble Bros. voorzien al sinds 2015 gasten op bruiloften of andere evenementen van de lekkerste bubbels met hun ‘Prosecco Van‘. Want – laten we eerlijk zijn – een verfrissende prosecco is altijd een goed idee op zulke festiviteiten. En als dat in zo’n schattig busje rechtstreeks van het vat getapt wordt, zijn wij extra grote fan!

 

 

Bubble Bike


Is je trouwlocatie niet meteen uitgerust om zo’n proseccobus te plaatsen? No worries, de jongens hebben ook een oude motor met zijspan omgebouwd tot ‘Bubble Bike‘. Genius!

 

 

Hoewel Bubble Bros. voorlopig alleen in het Verenigd Koninkrijk actief is, zijn we er zeker van dat we zulke bubbly trucks in de toekomst vaker zullen zien. Dichter bij huis heb je zo bijvoorbeeld het gelijkaardige concept Ape-ritief, het schattige Bar Estivo, de wijnbar op wielen of champagnebar Buitengewoon Bubbels.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '