Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Burger King

+ een plantaardige Whopper!

Burger King lanceert plantaardig alternatief voor chicken nuggets

Ysaline Pollet

In mei deed het nieuws de ronde dat Burger King Nederland twee nieuwe plant-based gerechten op de kaart zal zetten. Toen bleek dat ook Burger King België met plantaardige nuggets én een burger zou komen. Nu is het eindelijk zover!


Wij sprongen een gat in de lucht toen we vorige maand te horen kregen dat Burger King twee plantaardige gerechten zou lanceren in België. Van de woordvoerders kregen we toen al te horen dat de launch voor de zomervakantie gepland stond, maar een exacte datum hadden we nog niet.

Nu kunnen we eindelijk goed nieuws brengen, want de Plant-Based Whopper en Plant-Based Nuggets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Belgische Burger King-restaurants, en dat voor dezelfde prijs als de vleesvarianten. Wie dus zin heeft in plantaardige ‘chicken’ nuggets of een sappige burger kan terecht bij de fastfoodketen!

De Vegetarische Slager


De Plant-Based Whopper is een opvolger van de Rebel Whopper en is er opnieuw dankzij een samenwerking met de Vegetarische Slager, die trouwens het recept heeft verbeterd. De nieuwe burger bevat meer vezels en minder verzadigde vetten.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie trouwens liever een plantaardige Long Chicken eet in plaats van een Whopper, kan daarvoor naar Nederland trekken. Bij onze Noorderburen werd deze burger vorige maand samen met de nuggets gelanceerd.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '