Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Amazon

Haal de magie van Disney in huis!

Deze Disneyversie van Monopoly maakt de feestdagen extra magisch

De feestdagen zijn het ideale moment om je familie te verzamelen en een bordspel te spelen. Een klassieker zoals Monopoly doet het altijd goed, maar omdat het de eindejaarsperiode is, mag het allemaal wat magischer. Enter: de Disney Classic-edition!


Er bestaan ondertussen al heel wat verschillende exemplaren van het bordspel Monopoly, maar deze variant is toch wel heel speciaal. Ze hebben namelijk een versie uitgebracht die volledig gebaseerd is op de Disneywereld. WANT!

Net zoals bij een klassiek spelletje Monopoly moet je eerst beslissen wat jouw pion is. Bij de Disney Classic-editie kan je bijvoorbeeld kiezen tussen het muiltje van Assepoester (check!), de lamp uit ‘Aladdin’, het theekopje uit ‘Belle en het Beest’ en nog véél meer.

Ook de spelregels blijven hetzelfde. Je moet zo rijk mogelijk worden en terwijl vermijden dat je in de gevangenis terechtkomt of belastingen moet betalen. Alleen heb je bij deze editie speciale geldbriefjes die volledig geïnspireerd zijn op de wereld van Disney en moet je hier kastelen kopen.

Het spel is nog maar net op de markt en is ook maar tijdelijk beschikbaar. Wie een exemplaar wil bemachtigen, haast zich dus best naar de website van Amazon, want daar kan je het bordspel voor ongeveer 33 euro bestellen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '