Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ixina / Getty

Kies jij voor een volledig zwart exemplaar of integreer jij een glazen wand in je keuken?

Huisje bouwen of verbouwen? Dit zijn dé keukentrends voor 2020

Ben je volop bezig aan de bouw of verbouwing van je huis, en moet je nog op zoek naar een keuken? Keukenbouwer Ixina doet aan het begin van het jaar met veel plezier de nieuwste keukentrends uit de doeken.

1. Volledig zwarte keuken


Hoewel witte keukens nog steeds gigantisch populair blijven, zijn volledig zwarte keukens dé trend voor 2020. Yep, dit jaar zijn niet alleen je keukenkastjes, maar ook je wasbak, je kraan en je huishoudapparaten, helemaal zwart.

Zwarte keuken

2. Minerale werkbladen


Vind je het moeilijk om een werkblad te kiezen? De trend van het moment is mineraal. Denk daarbij aan een werkblad in kwarts, graniet, keramiek of Dekton® bijvoorbeeld.

3. Discreet en minimalistisch


Weg met handgrepen op keukenkastjes. In 2019 werd bij Ixina 35% van de keukens verkocht zonder handgreep. En die trend zet zich dit jaar vrolijk verder. Ook bombastische dampkappen worden weggewerkt in het plafond of geïntegreerd in de kookplaten.

4. Glazen wand


Enter in 2020: halfgesloten keukens met glazen wand. Met of zonder schuifdeur, in de hoogte of op een muurtje, romantisch of industrieel: een glazen wand zorgt voor een gezellige en heldere sfeer in je keuken.

Keuken met glazen wand

Foto’s: Ixina


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '