Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Chronicle Books

@BoyswithPlants is de ideale pagina voor plantenliefhebbers zonder groene vingers.

MUST FOLLOW: deze Instagrampagina combineert leuke planten met knappe mannen

De Instagrampagina @BoyswithPlants bouwde een heuse fanbase uit dankzij foto’s van leuke mannen die van planten houden. Hun wijsheden worden nu gebundeld in een gelijknamig boek.

‘Weet je niet welke zorg je plant nodig heeft? Neem een foto en probeer via reverse image search de plantensoort te achterhalen.’ De 29-jarige Olle uit Zweden is een van de vele mannen die op de Instagrampagina @BoyswithPlants prijkt. Wat begon als een simpele pagina die foto’s van leuke planten combineerde met knappe mannen, groeide uit tot een populair Instagramkanaal met meer dan 116.000 volgers.

Je hoeft geen groene vingers te hebben om de pagina te volgen. Integendeel, veel tips zullen plantliefhebbers niet terugvinden om de pagina. Beelden van – vaak halfnaakte – mannen daarentegen des te meer. Voor zij die het nuttige aan het aangename willen koppelen, is het net gelanceerde en gelijknamige boek dan weer wel een aanrader. Aan de hand van leuke portretten tonen 50 mannen hun lievelingsplanten en geven ze bruikbare tips om hen optimaal te verzorgen. ‘Probeer je planten te begrijpen’, tipt de 25-jarige Blendi uit Berlijn. ‘Ik geef hen enkel water en zonlicht wanneer ik voel dat ze er nood aan hebben.’


Het boek van Boys with plants is nu verkrijgbaar voor slechts 13,99 euro. Nog motivatie nodig? Dan helpen deze foto’s misschien wel.

Lees ook:


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '