Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Westwing

Welke interieurstijl is jouw favoriet?

INSPIRATIE: 5 decoratie-ideeën om te stelen van onze favoriete Instagrambloggers

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Of je nu een huwelijk plant, op zoek bent naar de nieuwste modetrends of een gezond recept: Instagram is de ultieme inspiratiebron. Zo ook wat ons interieur betreft. Deze 5 decoratie-ideeën stelen wij alvast van onze favoriete Instagrambloggers.

1. Pampasgras galore à la Charlotte Everaert


Pampasgras is dezer dagen niet alleen populair op huwelijken, het fungeert ook als decoratie-item voor in je woning. Het interieur van de Gentse Charlotte Everaert staat er vol van. Mix net als zij verschillende kleuren door elkaar, en hou het niet bij één takje in een vaas maar laat je creativiteit de vrije loop en knutsel zelf een installatie voor boven de zetel of de eettafel in elkaar.

2. Touch of gold zoals bij Nina Nijland


Het volledige interieur van de Nederlandse Nina Nijland kon je in deze reportage ontdekken, maar wat ons vooral opviel aan haar gezellige appartement? Hoeveel goudkleurige toetsen er te vinden zijn! Denk spiegeltjes, vazen, kandelaars, maar ook lampen, dienbladen en zelfs een volledige make-uptafel in goud.

3. Black beauty à la Patricia Goijens


Weinig mensen hebben géén zwarte kledingstukken in hun kleerkast hangen, maar zwart in een interieur? Ho maar! De Antwerpse Patricia Goijens durfde de tijdloze kleur echter wél in haar appartement te integreren, en het resultaat mag er zeker zijn. Van een volledig zwarte keuken en een zwarte douchekraan tot stoelen en zelfs een bed: wij zijn helemaal verkocht.

4. Neutrale basis + kleuraccenten zoals Sophie Peelman


De Waaslandse Sophie Peelman studeerde af als architecte, maar legt zich de laatste jaren meer toe op interieurs. Haar eigen woonst is dan ook het ultieme visitekaartje. De jonge blogger koos voor een neutrale basis – denk: witte muren en deuren en lichte vloeren – met kleuraccenten in de vorm van geborduurde kussens, een opvallend boeket of tapijt en aan de muur kunst in bonte tinten.

5. Urban jungle op z’n Trix Breuls’


Plantlady Trix Breuls uit Antwerpen maak je met niets zo gelukkig als met een uitje naar het tuincentrum. Haar appartement kan je met recht en reden een urban jungle noemen. Zo spotten wij een monstera en cactus, maar ook verschillende hangplanten waaronder drakenklimop. De mix van groene tinten contrasteert mooi met de witte en bakstenen muren en houten vloeren.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '