Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Wij willen die Gouden Snaai!

HEBBEN: deze ‘Harry Potter’-ornamenten willen wij nú in onze kerstboom hangen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Nu we weten dat het nooit te vroeg is om onze kerstboom te zetten, kunnen we het niet meer laten om het internet af te schuimen en op zoek te gaan naar de beste kerstversiering. En geloof het of niet, maar die hebben we nu al gevonden! Op Amazon verkopen ze namelijk kleine Harry Potters en Hermelientjes om in onze boom te hangen. Van een magische kerst gesproken!


Amazon maakte onlangs de kersttrends van 2019 bekend en die zitten vol verrassingen. Volgens de webshop is het bijna een must om tijdens de kerstperiode je favoriete personages uit een film of serie in de kerstboom te hangen. Fans van ‘Game of Thrones’ kunnen Jon Snow en de Starks in hun boom hangen, ’Star Wars’-fanaten kunnen zich deze kerst ook helemaal laten gaan én ook Potterheads krijgen een vroeg cadeautje van de kerstman, want die leverde een heleboel ‘Harry Potter’-ornamenten.

Hogwarts Castle Tree Topper


Jawel, je kan je kerstboom binnenkort niet alleen versieren met sterren en kerstballen, maar ook met beeldjes van Dobby, de sorteerhoed, Hedwig, Hermelien en al je andere favoriete ‘Harry Potter’-personages. Je kan trouwens niet alleen tovenaars in je boom hangen, want Amazon verkoopt ook enkele lichtgevende beelden die geluid maken en de hertjes en dansende kerstmannen dit jaar kunnen vervangen.

Om het plaatje helemaal compleet te maken, kan je als piek de Hogwarts Castle Tree Topper gebruiken. Jawel, je kan de top van je kerstboom afwerken met de magische school. Jammer genoeg is die bijzondere piek redelijk prijzig en nu al volledig uitgeput, maar de werknemers van Amazon beloven om ze binnenkort weer in hun virtuele winkelrekken te leggen.

Wij konden het alleszins niet laten om onze favoriete ‘Harry Potter’-kerstversiering nu al uit te kiezen.

‘Harry Potter’-kerstversiering


Harry Potter – € 7,20

‘Harry Potter’-kerstversiering


Niffler (uit ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’)  – € 26,39

‘Harry Potter’-kerstversiering


Ron – € 14,13

‘Harry Potter’-kerstversiering


Hermelien – € 13,19

‘Harry Potter’-kerstversiering


Hutje van Hagrid – € 77,25

‘Harry Potter’-kerstversiering


Golden Snitch – € 27,88

‘Harry Potter’-kerstversiering


Hogwarts Castle Tree Topper – € 120 (momenteel uitgeput)

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '