Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

+ decotips van IKEA voor een klein interieur.

ZIEN: binnenkijken in onze vernieuwde Flaircaravan (boek hem nu!)

De redactie


Guess who’s back? Onze Flaircaravan! Hij kreeg in samenwerking met IKEA een gloednieuw jasje. Glamping? Yes, we van!

Flair x IKEA


Hoera! Onze Flaircaravan komt deze zomer terug. Het allerbeste nieuws? Boeken kan vanaf vandaag en wel hier! Om volledig van z’n schoonheid te kunnen genieten, ga je zelf een nachtje moeten boeken Maar we geven je wel alvast een sneak peek van zijn interieur én enkele handige decotips van IKEA mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Hacks voor kleine ruimtes, inspired by IKEA

Grootse minibadkamer


Yes, er is zelfs een wastafel in onze Flaircaravan! Laat een ieniemini badkamertje groter lijken door spiegels op te hangen. Een handig ophangbord vergroot de beperkte uitstalruimte van je producten en sorteert ze op een handige manier. Je kan er – zélfs in de allerkleinste badkamers – een sfeervol plantje in kwijt.

Prints charming


Door tegen de muren all-over tropische prints te gebruiken krijg je een gezellig en luxueus cocongevoel in de caravan. Heb jij thuis ook een kleine ruimte maar wil je ze wél karakter geven? Niet twijfelen over een wat donkerder behang of eentje met print, dus!

Hang in there


Geen telefoon, wél een hangmat, dat lijkt ons een geweldige deal.

Buitenpretjes


Fingers crossed voor mooi weer, want onze Flaircaravan is uitgerust met de mooiste spulletjes om er ook buiten een picture perfect plaatje van te maken. Tapijten, poefjes, een parasol, petanquespel, limonadetap en dekentjes: laat die lazy picknickmiddag maar komen! Spaar opbergruimte uit met de SOLBLEKT koelmand: dit is een mooie rotan picknickmand én koelbox in één!

What’s cooking?


Een minikoelkast is aanwezig, dus je grootste zorg – zijn de drankjes wel koud? – is van tafel geveegd. Ons voorstel? Ga voor véél kleine hapjes als avondeten! Steel onze caravantips voor je kleine keuken met weinig kastruimte thuis: hang je borden tegen de wand en stapel glazen op een rekje.

Tête-à-tête


Hoewel zon altijd leuker is, is een stevige plensbui geen spelbreker om er een gezellig etentje van te maken. In de caravan is een tafel, zitbanken met véél kussentjes én gezellige verlichting.

Hokjesdenken


Wanneer alles netjes op zijn plaats blijft, hoeft een kleine ruimte helemaal geen chaos te betekenen. In een rugzak met compartimenten en opbergzakjes hou je je onderbroeken en toiletgerief uit elkaar, in de handige opbergzakken onder de zitbanken berg je je slaapzak en andere spullen op.

Lazy day


Op de planning? Niks! And we love it. Schommelstoel op het gras, voetjes omhoog en lezen (of dutten) maar. De witte hanglampen hang je overdag in een boom, door zonne-energie laden ze op en geven ze ’s avonds een feeëriek licht.

Daar brandt de lamp


Dat kampeerlicht niet gelijkstaat aan een ongezellige witte zaklamp, bewijst deze lamp. Deze ziet eruit als een vintage lamp en je kan hem overdag opladen met zonnecellen, zodat het ’s avonds een gezellig bijzetlampje wordt.

Shop de look

Opbergtas

Onder je bed, op de kast: extra dozen creëren gigantisch veel opbergruimte.

€ 5,99 – IKEA

Kussenhoes

€ 4,99 per stuk – IKEA

Tafellamp met zonnecel

€ 19,95 – IKEA

Kussenhoes

€ 4,99 per stuk – IKEA

Hangmat

€ 39,99 – IKEA

Hanglamp met zonnecel

€ 14,99 – IKEA

Rotan dienblad

€ 14,99 – IKEA

Parasol

€ 39,99 – IKEA

 

Spiegel

Eén spiegel en je huis lijkt véél groter. Op deze kan je zelfs nog spulletjes kwijt.

€ 79,99 – IKEA

Goudkleurige wandplank

Weinig plaats? Creëer extra opbergruimte tegen je muren!

€ 12,99 – IKEA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '