Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: sipcaddy

Je weet ons te vinden vanavond!

Dankzij deze geniale uitvinding neem jij je favoriete snacks mee in bad

Natuurlijk kan je je glas wijn gewoon op je badrand zetten als je in bad gaat, maar wij hebben iets véél beter gevonden. Enter: SipCaddy, een houder uit plastiek die je simpelweg tegen de muur moet bevestigen. Zo heb je je glaasje roséwijn en bijhorende snacks altijd bij de hand.


Vandaag is het iets te warm om een bad te nemen, maar op een herfstige zondagavond kunnen wij gemakkelijk een uur dobberen in het warme water. Bij zo’n verwenmoment hoort natuurlijk een glaasje wijn én iets om te knabbelen.

https://www.instagram.com/p/BZXEeQhj7Zc/?taken-by=sipcaddy

Alleen heb je niet altijd genoeg plaats om dit neer te zetten op je badrad. Nu moet je niet al je shampooflesjes gaan opbergen, want wij hebben de ideale oplossing. Maak kennis met SipCaddy, een houder uit plastiek die alles wat je buikje begeert, kan vasthouden.

Volgens de makers kan de SipCaddy zo’n drie kilogram aan dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je badkamervloer na twee seconden vol ligt met rode wijn. Wel moet je rekening houden met het soort oppervlakte, want er wordt bijvoorbeeld afgeraden om de creatie aan een glazen wand te bevestigen.

https://www.instagram.com/p/BWOE1Oqjf8l/?taken-by=sipcaddy

Het hebbeding wordt vooral gebruikt om wijn en bier vast te houden, maar enkele creatievelingen op Instagram hebben laten zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kan je er ook een stuk pizza of een portie kippenvleugeltjes op leggen. Het ultieme me time-momentje als je het ons vraagt!

Nog meer geniale uitvindingen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '