Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

It's so pretty.

Is dit stukje paradijs Griekenlands best bewaarde geheim?

We kennen Griekenland vooral van Athene en z’n prachtige eilanden, maar heb je ooit gehoord van Chalkidiki? Het schiereiland is een van de mooiste streken in Noord-Griekenland en meteen ook een van de best bewaarde geheimen van het land.


 

Alvast aan ons lijstje toegevoegd: een vakantie in Chalkidiki, in het Noord-Oosten van Griekenland. Volgens sommigen vind je er de mooiste stranden van de Middellandse Zee, en ook de foto’s liegen er niet om.

 

Verbluffende stranden en oude kloosters


Vliegen doe je op Thessaloniki, een oude stad met een modern kantje waar je zowel de grootste musea als meest bruisende nachtclubs vindt. Van daaruit ben je in no time in het prachtige Chalkidiki. Van schitterende stranden met azuurblauw water, over oude kloosters tot steile kliffen, wij weten alvast waar naartoe deze zomer. 

Massage op privéstrand

Massage op privéstrand

Massage op privéstrand

Gouden tip om te overnachten in Chalkidiki? De glamoureuze Kappa Luxury Villas & Suites in het pittorekse Paliouri. Moderne suites met privézwembad en privéstrand: beter wordt het niet. Boek meteen een deugddoende vakantie met het geruis van de zee op de achtergrond. In het openluchtrestaurant geniet je van een heerlijke maaltijd terwijl de zon zachtjes zakt in de zee. Puur genieten!

Kappa Luxury Villas & Suites

Kappa Luxury Villas & Suites

Privéstrand

Restaurant

Kamer

Kamer

Kappa Luxury Villas & Suites

Kappa Luxury Villas & Suites

Hangmat in zee


Ook het hippe Ekies All Senses Resort, op het middelste puntje van de drie schiereilanden aan de baai van Vourvourou, is meer dan de moeite waard. We kwamen het eco friendly design hotel onlangs tegen op Instagram en waren op slag verliefd. Yep, ze hebben een hangmat in het midden van de zee en ’s avonds eet je er in hun Treehouse restaurant met een verbluffend uitzicht over zee. Overtuigd? Zijn we weg dan?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '