Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verwacht je deze maand aan een geüpdate biografie van Meghan Markle, liefdesverhalen om van weg te dromen en een bloederige thriller.

OVERZICHT: 9 nieuwe boeken die je vanaf november kan verslinden

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Zin om te lezen? Het wordt kouder, maar ook gezelliger. Dus ga lekker knus in de zetel zitten, schenk jezelf een heerlijk kopje warme choco in en laat je meevoeren met een nieuw verhaal. Aan deze boeken kan je je verwachten vanaf november.

De Mentale Reset – Elke Geraert

De Mentale Reset - Elke Geraert

De Mentale Reset – Elke Geraert

€ 21,99  –  Lannoo

Waarover gaat het? Doctor in de psychologie Elke Geraert is een crack in het tackelen van uitdagingen om daar achteraf nog sterker uit te komen. Gelukkig deelt ze haar kennis en know-how met ons in haar nieuwe boek ‘De Mentale Reset’. Ze legt de focus op onze hersenen en reikt je handvaten om zo bewust mogelijk je leven in handen te nemen. Want ‘resetten doe je elke keer opnieuw’.

Genre: Non-fictie, zelfhulp

Vanaf wanneer? 9 november

Reserveer hier

Stille nacht – Danielle Steel

Stille nacht - Danielle Steel

Stille nacht – Danielle Steel

€ 20,99  –  Luitingh Sijthoff

Waarover gaat het? De Amerikaanse Steel is terug met een liefdesverhaal. En wat voor eentje! Hoofdpersonage Emma ontwaakt uit een coma maar herinnert zich niets meer, sterker nog: ze kan ook niet meer praten. Wanneer ze zich verschrikkelijk eenzaam en verloren voelt, schiet haar tante Whitney haar te hulp. Ze verwikkelen zich in een zoektocht naar liefde, veerkracht en hoop.

Genre: Fictie, liefdesroman

Vanaf wanneer? 9 november

Reserveer hier

Meghan, een biografie – Andrew Morton

Meghan, een biografie - Andrew Morton

Meghan, een biografie – Andrew Morton

€ 23,99  –  Pepper Books

Waarover gaat het? Dankzij wereldberoemde biograaf Andrew Morton krijgen we het levensverhaal te lezen van Meghan Markle: mama, Hertogin van Sussex en partner van prins Harry. ‘Meghan, een biografie’ is de vervolledigde, geüpdate versie van Andrews eerdere biografie.

Genre: Non-fictie, biografie

Vanaf wanneer? 10 november

Reserveer hier

Geef nooit op – Bernardine Evaristo

Geef nooit op - Bernardine Evaristo

Geef nooit op – Bernardine Evaristo

€ 20  –  De Geus

Waarover gaat het? Baanbrekende Bernardine Evaristo komt naast ‘Meisje, vrouw, anders’ met een nieuw boek waarin ze haar eigen strijd in de maatschappij in woorden omzet. ‘Geef nooit op’ is een krachtig manifest met sterke onderwerpen als klasse, feminisme, ras, seksualiteit en ouder worden. ‘Ik wil een rolmodel zijn. Omwille van mijn achtergrond. Het is geen witte achtergrond, niet bevoorrecht, geen elite. Wat mij is overkomen is fantastisch, maar het was een lange weg’, zegt de schrijfster.

Genre: Non-fictie, mens & maatschappij

Vanaf wanneer? 16 november

Reserveer hier

Winterparadijs – Nora Roberts

Winterparadijs - Nora Roberts

Winterparadijs – Nora Roberts

€ 15,99  –  Harper Collins

Waarover gaat het? Bestsellerauteur Nora Roberts voorziet ons van de nodige literatuur om knus de maand door te komen. ‘Winterparadijs’ is een verzameling van twee winterverhalen. ‘Thuis met kerst’ gaat over journalist Jason die na de wereld te hebben afgereisd, terug de vrouw opzoekt die hij nooit uit zijn hoofd heeft kunnen zetten. In ‘Magisch moment’ volgen we illusionist Pierce die zijn verleden voor zich houdt. Tot hij Ryan tegenkomt... Voor liefhebbers van Lucinda Riley.

Genre: Fictie, liefdesroman

Vanaf wanneer? 17 november

Reserveer hier

Het troostboek – Matt Haig

Het troostboek - Matt Haig

Het troostboek – Matt Haig

€ 22,99  –  Lebowski

Waarover gaat het? Matt Haig is terug met opnieuw een knap boek na zijn laatste publicatie ‘Middernachtbibliotheek’. ‘Het troostboek’ is Matt Haigs verzameling aan mooie herinneringen en gedachten die zijn houvast vormden in moeilijke tijden. En die wil hij nu delen met de rest van de wereld. Voor wanneer je nood hebt aan een schouder om op te leunen...

Genre: Non-fictie, zelfzorg & gezondheid

Vanaf wanneer? 18 november

Reserveer hier

Sinds ik niet meer drink – Evi Hanssen

Sinds ik niet meer drink - Evi Hanssen

Sinds ik niet meer drink – Evi Hanssen

€ 22,99  –  Horizon

Waarover gaat het? Presentatrice Evi Hanssen kruipt na haar debuut ‘Ergens onderweg’ opnieuw in haar pen. ‘Sinds ik niet meer drink’ komt uit het verlangen naar soberheid en controle over haar leven. 500 dagen lang laat ze alcohol achter zich, en dat blijkt een grote invloed te hebben op haar én haar omgeving.

Genre: Non-fictie

Vanaf wanneer? 22 november

Reserveer hier

One Pan Perfect – Donna Hay

One Pan Perfect - Donna Hay

One Pan Perfect – Donna Hay

€ 32,99  –  Unieboek – Het Spectrum

Waarover gaat het? De meesteres van de makkelijke, maar verrukkelijke gerechten is ongetwijfeld de Australische Donna Hay. In dit kookboek ‘One Pan Perfect’ draait het om ‘minimale poespas voor een maximale smaak’ – zoals ze het zelf beschrijft. ‘Van flexibele doordeweekse maaltijden die je binnen enkele minuten in elkaar kunt draaien, tot luie zondagse feestelijke gerechten die ook zo op tafel staan. Ik noem dit het one-pan-wonder.’

Genre: Kookboek

Vanaf wanneer? 22 november

Reserveer hier

Het mollenfeest – Dominique Biebau

Het mollenfeest - Dominique Biebau

Het mollenfeest – Dominique Biebau

€ 21,99  –  Uitgeverij Vrijdag

Waarover gaat het? ‘Het mollenfeest’ is een ijzingwekkende thriller over vier nichtjes die samen opgroeien dichtbij het Mollendaalbos. Niets is wat het lijkt, want wanneer één van de meisjes per toeval de werkkamer van hun grootvader binnenvalt, komt er een bloederig geheim naar boven.

Genre: Fictie, thriller

Vanaf wanneer? 29 november

Reserveer hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '