Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Romantiek, intriges én spannende verhalen!

Vul de maand juli met deze nieuwe boeken

Annelies Hart

Een nieuwe maand, een nieuwe lading boeken. Ben je op zoek naar iets nieuws voor tijdens je verlof? Zoek niet langer verder!

De nacht in de Telegraph Club – Malinda Lo

De nacht in de Telegraph Club – Malinda Lo

De nacht in de Telegraph Club – Malinda Lo

€ 22,99  –  Nieuw Amsterdam

Waarover gaat het? In het San Francisco van 1954 worstelt de zeventienjarige Chinees-Amerikaanse Lily Hu met haar beklemmende omgeving. Ze wordt aangetrokken door het neon uithangbord van de Telegraph Club, een toevluchtsoord voor de queer community van San Francisco. Samen met haar nieuwe vriendin Kath ontdekt ze daar een heel andere wereld die haar beangstigt maar ook aantrekt. Amerika in de jaren 50 is doordrenkt van de angst voor de opmars van het communisme; bovendien hangt de familie van Lily deportatie boven het hoofd. Het is zeker geen veilige plek voor twee meisjes om verliefd te worden. Is Lily bereid alles op te offeren voor een liefde die strikt verboden lijkt te zijn?

Genre: literaire fictie

Beschikbaar vanaf 13 juli.

Bestel hier

De affaire – Danielle Steel

De affaire – Danielle Steel

De affaire – Danielle Steel

€ 21,99  –  Luitingh-Sijthoff

Waarover gaat het? Nadia beschouwt haar leven als perfect – getrouwd met de bestseller-romanschrijver Nicolas Bateau, die dol is op haar en hun twee dochters – totdat de roddelbladen een verhaal lekken over Nicolas’ affaire met een oogverblindende jonge actrice.

Diepbedroefd en publiekelijk vernederd zoekt Nadia troost en steun bij haar moeder en zussen terwijl ze probeert haar leven weer op de rails te krijgen. Naarmate moeder en dochters meer tijd samen doorbrengen, beginnen ze te beseffen wat het meeste ertoe doet in het leven…

Genre: romantiek

Beschikbaar vanaf 18 juli.

Bestel hier

Beyond the Story – BTS

Beyond the Story – BTS

Beyond the Story – BTS

€ 45  –  Xander Uitgevers B.V.

Waarover gaat het? Lang nadat BTS op 13 juni 2013 voor het eerst als band de wereld betrad, viert de groep nu, in juni 2023, het tienjarige jubileum van hun debuut. Als iconische wereldberoemde artiesten hebben ze inmiddels de top bereikt, en in deze bijzondere periode blikken ze in hun eerste officiële boek terug op hun weg hiernaartoe. Ze kiezen er zo voor om nóg een stap te zetten op een pad dat niemand ooit eerder bewandeld heeft.

Genre: non-fictie

Beschikbaar vanaf 12 juli.

Bestel hier

Jackdaw – Daniel Cole

Jackdaw – Daniel Cole

Jackdaw – Daniel Cole

€ 23,99  –  Luitingh-Sijthoff

Waarover gaat het? Rechercheur Scarlett Delaney arriveert op de plaats delict van een onmogelijke moord: de onthoofding van een beroemde socialite tijdens een drukbezocht feest, gruwelijke foto’s die op haar eigen sociale media werden geüpload en haar lichaam dat vervolgens op onverklaarbare wijze verdween. De derde moord in korte tijd, met dezelfde handelswijze... Ongetwijfeld het werk van de door de media genaamde Jackdaw killer.

Genre: thriller

Beschikbaar vanaf 25 juli.

Bestel hier

Misdaadmanifest – Colson Whitehead

Misdaadmanifest – Colson Whitehead

Misdaadmanifest – Colson Whitehead

€ 24,99  –  Atlas Contact

Waarover gaat het? Het zijn de jaren zeventig en de misdaad viert hoogtij in New York. Ray Carney, familieman, huisbaas en (ogenschijnlijk) keurige eigenaar van een goedlopende meubelzaak in Harlem, heeft zijn dubbelleven als heler afgezworen. Hij is vastberaden om op het rechte pad te blijven. Totdat zijn dochter hem smeekt om kaarten voor The Jackson 5. Het kan vast geen kwaad om Munson, zijn oude contactpersoon bij de politie en een beruchte fixer, om een gunst te vragen. Munson eist een wederdienst en plotseling wordt het voor Carney ingewikkeld, zelfs levensbedreigend om zich te onttrekken aan het spel...

Genre: misdaad

Beschikbaar vanaf 18 juli.

Bestel hier

Alles komt goed – Harriet Tyce

Alles komt goed – Harriet Tyce

Alles komt goed – Harriet Tyce

€ 21,99  –  Boekerij

Waarover gaat het? Als haar huwelijk uiteenvalt, staat Sadie Roper alleen voor de opvoeding van haar dochter Robin. Een onverwachte erfenis lijkt enige hoop te bieden. Sadies moeder, met wie ze altijd een gespannen relatie heeft gehad, blijkt haar kleindochter te hebben opgenomen in haar testament. Robin erft het huis waarin Sadie is opgegroeid, samen met een hoop geld. Het huis waarvan Sadie had gezworen er nooit meer een voet over de drempel te zetten. Maar aan de erfenis hangt een voorwaarde: het geld wordt alleen uitgekeerd als Robin haar schooltijd op Ashams doorbrengt, Sadies oude school die nog regelmatig in haar ergste nachtmerries voorkomt. Maar Sadie heeft geen keuze, zonder de erfenis kan ze Robins opleiding niet betalen.

Genre: thriller

Beschikbaar vanaf 19 juli.

Hartenbreker – Colleen Hoover

Hartenbreker – Colleen Hoover

Hartenbreker – Colleen Hoover

€ 18  –  Z&K

Waarover gaat het? Na de dood van haar moeder heeft de achttienjarige Beyah geen andere keuze dan tijdelijk bij haar vader in te trekken. De vader die ze nauwelijks kent en die op een schiereiland voor de kust van Texas blijkt te wonen. Beyahs leven bestond uit armoede en verwaarlozing, maar nu komt ze in de wereld van de rich and famous terecht. Een wereld die zo anders is dan de hare. Maar als ze Samson ontmoet, blijkt dat geld een van de weinige dingen is die ze niet gemeen hebben. Is hun liefde meer dan een vakantieliefde?

Genre: romantiek

Beschikbaar vanaf 5 juli.

Bestel hier

The Flatshare – Beth O’Leary

The Flatshare – Beth O'Leary

The Flatshare – Beth O’Leary

€ 10  –  Rainbow

Waarover gaat het? Tiffy is onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat. De oplossing: ze delen Leons flat. Of eigenlijk – Leons bed. Hij slaapt overdag, zij ‘s nachts. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hun prima. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt...?

Genre: romantiek

Beschikbaar vanaf 5 juli.

Bestel hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '