Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Dampende kop koffie en een dekentje? Check! 😍

Fan van ‘Emily in Paris’? De eerste roman bij de populaire Netflixreeks ligt straks in de rekken

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Oké, die zwoele zomerdagen liggen officieel achter ons, en dat kan maar één ding betekenen. Als het weer grijzer wordt, duiken wij standaard met een dampende kop koffie knus onder een dekentje in de zetel. Een meeslepende roman maakt het plaatje helemaal compleet en daarvoor hebben we de perfecte leestip voor jou. Binnenkort ligt namelijk de eerste roman van ‘Emily in Paris’ in de boekenrekken.

Als we de nieuwsberichten mogen geloven, wordt het straks elektriciteit besparen tegen de sterren op. Een avondje Netflixen zal dan al eens sneller ingeruild worden voor een meeslepend boek. Al hoeft dat niet te betekenen dat je afscheid moet nemen van je favoriete series. Half oktober komt de eerste roman van ‘Emily in Paris’ namelijk in de boekenrekken te liggen. Het boek bevat het verhaal van het eerste seizoen van de populaire Netflixreeks, verteld vanuit het perspectief van Emily zelf. Zo ontdek je dus hoe marketing manager Emily uit Chicago vertrekt om haar droombaan in Parijs te starten.

Of ook de volgende seizoenen van de populaire Netflixreeks een geprinte versie krijgen, is voorlopig nog niet geweten. Wel zijn de vertaalrechten voor de eerste roman al verkocht aan negen landen. Het is dan ook opvallend dat met ‘Emily in Paris’ de omgekeerde beweging wordt gemaakt. Meestal scoort een titel eerst erg hoog in de boekenmarkt waarna de (logische) overstap naar het televisiescherm volgt.

Heb jij al zin om de roman te verslinden? Dan zal je wel nog even geduld moeten hebben. Het boek verschijnt namelijk op 17 oktober, maar je kan nu alvast een exemplaar reserveren voor 19,99 euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '