Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Annelies Hart

9 augustus is dag van de boekenliefhebber en Flair is op zoek naar jouw verhaal!

OPROEP: wat betekent lezen voor jou?

Annelies Hart

9 augustus is een ware feestdag voor sommigen onder ons, dan vieren we namelijk de dag van de boekenliefhebber! Al lezend kan je je makkelijk onderdompelen in een spannende thriller, een meeslepende roman of een verhelderend non-fictieboek. Dus nu vragen wij ons op deze heuglijke dag af: wat betekent lezen voor jou?

Elke maand tipt een Flairredactrice haar favoriete boek van het moment in de #FlairBookClub en op sociale media zie je alsmaar meer boeken naar boven komen. Denk maar aan Booktok (op TikTok), Bookstagram (op Instagram) en Booktube (je snapt het ondertussen wel?). Lezen is dus terug hot. Mensen vinden er vooral hun rust in, even weg van de ratrace en vooral de smartphone of computer.

Ben je ook zo’n leesfanaat? Dan is het 9 augustus jouw feestdag. Dan vieren we namelijk dag van de boekenliefhebber. Om die dag eer aan te doen, gaan wij bij Flair op zoek naar lezers die willen vertellen (lees: schrijven) over wat lezen voor hen betekent. Is een boek verslinden de enige manier voor jou om tot rust te komen? Heb je een favoriet boek dat je altijd gelukkig weet te maken? Ben je iemand die graag vlucht in een andere wereld door middel van duizenden woorden op papier? Wij willen het weten!

Laat je verhaal hier achter, samen met je naam (kan ook anoniem) en leeftijd. De antwoorden vind je op 9 augustus op Flair.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '