Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Engelstalige versie komt er dit najaar nog.

Cecelia Ahern brengt een vervolgboek van onze favoriete tearjerker ‘P.S. I Love You’ uit

Fans van het verhaal ‘P.S. I Love You’ halen maar beter een familievoorraad zakdoeken in huis. Auteur van het boek, Cecelia Ahern, brengt namelijk een vervolgverhaal uit dat belooft om net zo emotioneel te worden als het originele verhaal.


Zowel het boek als de film van ‘P.S. I Love You’ waren wereldwijd een groot succes. Nu heeft Cecelia Ahern een vervolg geschreven op het hartverscheurende verhaal van Holly en Gerry. De Ierse auteur heeft nieuws een tijdje geleden al bekendgemaakt op Twitter. Toen liet ze al de titel én de releasedatum weten aan al haar volgers.

Groot nieuws


‘Ik heb GROOT NIEUWS. Ik heb een vervolg voor “P.S. I Love You” geschreven. “Postscript” komt op 19 september uit in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ik hoop dat jullie Holly en Gerry opnieuw willen verwelkomen. En dat het verhaal voor jullie net zo emotioneel is als het voor mij was.’


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het originele verhaal kwam uit in 2004 toen Cecelia nog maar 21 was. In ‘P.S. I Love You’ volgen we het verhaal van Holly en Gerry. De twee zijn gelukkig getrouwd, maar dan slaat plots het noodlot toe wanneer Gerry sterft door een hersentumor. Zijn vrouw heeft het lastig met zijn overlijden en dan ontdekt ze plots dat hij tien brieven voor haar geschreven heeft die stuk voor stuk een boodschap voor haar bevatten.

Sinds het succes heeft ze nog zo’n vijftien boeken uitgebracht waarvan er meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht zijn. Haar werken worden op de dag van vandaag verkocht in meer dan 40 landen en werden vertaald in meer dan 30 talen. Haar grootste hit is natuurlijk ‘P.S. I Love You’ die nog populairder werd nadat het boek verfilmd werd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '