Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het is eens iets anders dan een Netflixmarathon.

11 x samen sporten met je liefOké, toegegeven, er zijn dingen die sexyer zijn dan samen met je lief met een rode kop staan zweten. Maar een strak lichaam én qualitytime met je other half zijn twee vliegen in één klap, toch?


Je in je eentje naar de fitness slepen vraagt heel wat wilskracht en doorzettingsvermogen, zeker in de wintermaanden. Dus sleep je lief weg van de tv, trek jullie joggingsbroek aan en ga samen sporten. Want met twee is altijd leuker dan alleen.

Ga joggen

Ga joggen

Ga joggen

© ShutterstockZoek in jullie buurt een leuk parkje of stippel een route uit waar je langs mooie plekjes komt. Sta een half uurtje vroeger op en geniet van de vroege ochtendzon. Jullie zullen al snel merken dat de frisse lucht een positief effect zal hebben op jullie (ochtend)humeur.

Ga fietsen

Ga fietsen

Ga fietsen

© ShutterstockHaal in het weekend jullie fiets van onder het stof en ontdek samen nieuwe landschappen. Neem voor onderweg wat (gezonde) snacks mee en zoek een romantisch plekje voor een picknick.

Ga muurklimmen

Ga muurklimmen

Ga muurklimmen

© ShutterstockDit is voor de durvers onder ons. Ga binnen of buiten eens muurklimmen. Dit is een ideale sport om het vertrouwen in elkaar te versterken omdat je elkaars veiligheid moet garanderen. Én het is de perfecte gelegenheid om eens naar het kontje van je lief te kijken zonder dat hij het doorheeft.

Ga badmintonnen

Ga badmintonnen

Ga badmintonnen

© ShutterstockHet veld mag dan kleiner zijn dan een tennisveld, je zet wel tot drie keer meer stappen. Laat je competitieve kantje bovenkomen en verbrand lekker veel calorieën terwijl je plezier hebt.

Ga dansen

Ga dansen

Ga dansen

© ShutterstockSchrijf je in voor dansles samen met je lief. Dansen helpt niet alleen om jullie uithoudingsvermogen en houding te verbeteren, het zal jullie gegarandeerd dichter naar elkaar toe brengen.

Doe aan yoga

Doe aan yoga

Doe aan yoga

© ShutterstockHiervoor zal je je lief misschien wat moeten overtuigen, maar eenmaal je dat gelukt is, kunnen jullie samen heerlijk ontspannen. Laat die negatieve energie jullie lichaam uitstromen. Nooit meer ruzie om de kleine dingen!

Ga zwemmen

Ga zwemmen

Ga zwemmen

© ShutterstockJezelf in je badpak hijsen als het koud is, is allesbehalve een makkelijke opgave. Maar eenmaal in het zwembad voelt het water altijd zalig! Raap jullie moed dus bijeen en ga een avond in de week zwemmen.

Ga boksen

Ga boksen

Ga boksen

© ShutterstockLaat al jullie frustraties los op de mat. Boksen is extreem goed voor het uithoudingsvermogen en je spieren. Laat jullie dus eens goed gaan, maar wees weer lief voor elkaar als je terug thuiskomt.

Ga squashen

Ga squashen

Ga squashen

© ShutterstockHet is niet de makkelijkste sport, maar met squash verbrand je tot wel 900 calorieën per uur. Laat je lief eens goed zweten en toon wat je kan met die bal. Een beetje competitiviteit heeft nog nooit iemand pijn gedaan.

Ga rolschaatsen

Ga rolschaatsen

Ga rolschaatsen

© ShutterstockKeer terug naar jullie kindertijd en ga nog eens rolschaatsen! Het is best romantisch en je bouwt er uithoudingsvermogen mee op. Rol samen jullie strakke lichaam tegemoet. Vergeet jullie kniebeschermers niet!

Ga kanoën

Ga kanoën

Ga kanoën

© ShutterstockHier wacht je best nog even mee tot het wat warmer is, maar als het weer het toelaat, vaar eens samen een rivier af. Het is de perfecte gelegenheid voor een intieme babbel terwijl jullie je armspieren laten werken. Het is ook een sport waarbij een goede samenwerking vereist is. Win-win dus!Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '