https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

9. Organiseer een gezellige spelletjesavond op je terras.

11 leuke dingen om te doen nu het zonnetje weer gaat schijnen

Het leek alsof de winter voor altijd zou blijven duren, maar ein-de-lijk is het zover. De temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich weer zien. We kunnen de zomer al bijna ruiken!


We zaten de dagen af te tellen tot het warm genoeg was om onze dikke winterjas weer in de kast te hangen en eindelijk zijn onze gebeden verhoord. Net daarom zetten wij de leukste dingen die je kan doen nu de zon zich van haar beste kant laat zien op een rijtje.

Haal je zonnebril weer naar boven


Je favoriete zonnebril ligt waarschijnlijk al maanden in de kast, maar nu kan je hem eindelijk weer op je neus schuiven. De eerste zonnestralen kunnen soms best fel zijn, dus kan je maar beter je ogen beschermen. Bovendien krijg je zo pas echt een zalig lentegevoel.

Gooi je winterkleren buiten


Oké, dit hoef je niet letterlijk te nemen, maar nu is het ideale moment om plaats te maken in je garderobe voor vrolijke lentekleurtjes. Zeg vaarwel aan alle donkere kleren die je kleerkast domineren!

Drink (veel te dure) cocktails op het strand


Niets geeft je zo veel summer vibes als cocktails op het strand. Ga op zoek naar de leukste beachbars aan de kust en probeer een paar cocktails uit. Die knappe barman krijg je er gratis bij.

Ga picknicken


Trek naar het dichtstbijzijnde park of pleintje en stel een oldskool picknick samen. Kaas, brood en een flesje rosé zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt om er een zalige middag van te maken.

Maak je eigen ijsje


Als de temperaturen stijgen, zorgt een waterijsje voor de perfecte verkoeling. Ze zijn heel makkelijk zelf te maken en de meeste tellen weinig calorieën. Een echte win-winsituatie, dus! Geen inspiratie om zelf je perfecte ijsje samen te stellen? Geen paniek, wij zochten de beste receptjes bij elkaar.

Kijk naar de sterren


Niets is zo romantisch als op een warme lenteavond achterover te leunen en te genieten van de prachtige sterrenhemel. Neem je lief maar eens goed vast en verwarm je aan elkaar.

Boek tickets voor een festival


De festivalzomer laat nog even op zich wachten, maar dat is helemaal niet erg. Als je nog geen tickets hebt voor de leukste festivals van deze zomer, is nu het moment om ze te kopen.’t Is een kwestie van goed voorbereid zijn, toch?

Bouw een zandkasteel


Laat het kind in je naar boven komen, haal de emmertjes en schopjes vanonder het stof en laat je helemaal gaan. Sowieso zal je schateren van het lachen als je met je vriendinnen een pracht van een kasteel probeert te maken.

Organiseer een spelletjesavond op je terras


Nodig al je vrienden uit – of zorg dat je zelf uitgenodigd wordt – voor een gezellige spelletjesavond. Leg enkele dekentjes klaar voor als het begin af te koelen, neem er een flesje roséwijn bij en maak er een leuke avond van.

Start een kruidentuintje


Een kruidentuintje is ontzettend leuk om te hebben. Het zorgt meteen voor meer groen in je interieur of op je terras, en het geeft net dat tikkeltje extra aan je maaltijden. Nog twee pluspunten: zo’n tuintje vraagt verrassend weinig onderhoud en neemt helemaal niet veel plaats in beslag.

Maak een bucketlist voor deze zomer


Kan je net als wij niet wachten tot de zomer officieel begint? Begin dan nu al met de voorbereidingen en maak een bucketlist van alle dingen die je deze zomer wil doen. Gaan kamperen, bijvoorbeeld. Niets schreeuwt immers meer ‘zomer’ dan slapen in een tent.

[td_smart_list_end]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content