Home celebs ZIEN: ‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz koos voor een erg opmerkelijke bruidsjurk

ZIEN: ‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz koos voor een erg opmerkelijke bruidsjurk

Ze koos voor wit, maar voor de rest was haar bruidsjurk allesbehalve traditioneel.

Zoë Kravitz (31) en haar verloofde Karl Glusman (31) hebben elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven in Parijs. Ondertussen zijn er al enkele foto’s van de newlyweds opgedoken en kan je zien de ‘Big Little Lies’-actrice niet voor een traditionele bruidsjurk koos.

Op 29 juni hebben Zoë Kravitz en Karl Glusman elkaar het jawoord gegeven in Parijs. De ceremonie vond plaats in het huis van Lenny Kravitz, de vader van Zoë. De zanger was bovendien niet de enige bekende kop die je er kon spotten. Zo waren Zoë’s ‘Big Little Lies’-collega’s Reese Witherspoon, Laura Dern en Shailene Woodley aanwezig. Ook Chris Pine, Denzel Washington, Cara Delevingne en Jason Momoa waren van de partij op het huwelijksfeest.

Technisch gezien zijn de twee al enkele maanden officieel getrouwd, maar afgelopen weekend gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. Voor de gelegenheid was Zoë opnieuw in het wit gekleed, maar de actrice koos niet voor een klassieke jurk. Ze droeg een witte top in combinatie met een dito bikershort. Om haar look af te werken, droeg ze er nog een visnetjurk met franjes aan de onderkant overheen. Allesbehalve traditioneel, maar volgens ons kan ze het zeker hebben!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.