Home celebs ZIEN: zo indrukwekkend is de ‘Reputation’-tournee van Taylor Swift

ZIEN: zo indrukwekkend is de ‘Reputation’-tournee van Taylor Swift

Afgelopen dinsdag gaf de zangeres haar eerste concert in Glendale, Arizona.

Taylor Swift
Photonews

Op dinsdag begon de ‘Reputation’-tournee van Taylor Swift en speelde ze voor meer dan 59.157 fans in Glendale, Arizona. De ‘Look What You Made Me Do-zangeres komt helaas niet naar België, maar gelukkig voor ons hebben een aantal aanwezige concertgangers enkele filmpjes gedeeld op YouTube. Hoog tijd voor een overzicht, dachten wij zo!

‘And in the death of her reputation, she felt truly alive.’ Met deze woorden begon Taylor Swift afgelopen dinsdag aan haar stadiumtournee ‘Reputation’. Na enkele nummers was het al meteen duidelijk dat het een show van jewelste zou worden. Zo waren er drie podiums, een heleboel confetti en vuurwerk en een reeks aan indrukwekkende choreografieën.

Verder stond Taylor op het podium met een team van zestien dansers, enkele gigantische slangen (!). Last but not least waren er ook tal van kostuumwissels en coole visuals die geprojecteerd werden op de verschillende schermen.

Aandacht voor haar fans

Tijdens haar concert gaf de zangeres ook aandacht aan al haar fans en niet alleen aan die op de eerste rij. Zo heeft ze tijdens haar optreden verschillende momenten uit haar leven gedeeld om zo de band met de aanwezige concertgangers nog sterker te maken. Zo vertelde ze onder andere dat ze even een pauze nodig had van haar leven in de schijnwerpers en wat nu echt de betekenis is van al die slangen ( een niet zo subtiele steek naar Kim Kardashian).

Daarnaast draait het op het concert natuurlijk om de muziek. Tijdens de openingsavond van haar tournee zong Taylor veertien nummers van haar ‘Reputation’-album. De rest van de setlijst werd aangevuld met enkele van haar hits zoals ‘Love Story’, ‘Blank Space’ en ‘Shake It Off’. Kijk zelf maar!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.