Home celebs OMG: dit lid van de Kardashian-familie koos deze keer voor een serieuze...

OMG: dit lid van de Kardashian-familie koos deze keer voor een serieuze make-over

Blondes have more fun.

Instagram @krisjenner

Zo moeder, zo dochter. Of is het in dit geval zo dochter, zo moeder, want Kris Jenner volgt haar dochters Kim en Khloé en liet haar donkere haren blond verven.

De vrouwen in de Kardashian/Jenner-familie experimenteren graag met hun haar. Ze gaan in een mum van tijd van hun kenmerkende lange donkere lokken naar een korte platinablonde bob, blauw, groen, oranje tot zelfs regenboogkleur haar. Ze raken met elke look moeiteloos weg. Dit keer is het la mamma Kris die voor een heuse metamorfose koos.

Copycat

Kris heeft al zolang we haar kennen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ hetzelfde korte zwarte kopje. In 2018 besloot ze het iets anders aan te pakken en voortaan gaat ze door het leven als blondine, net zoals haar dochters Kim en Khloé. Kim beschuldigde haar moeder in de show er al verschillende keren van dat ze haar steeds wil nadoen, en het lijkt erop dat ze die gewoonte van copycat in 2018 gewoon lekker verderzet.

Pruik

Het was de vaste kapper van de Kardashians Chris Appleton die Kris transformeerde tot blondine. ‘Looking hot!’, schrijft hij trots bij een foto van zijn ‘werk’. Ook de fans van Kris zijn wild van haar nieuwe look: ‘prachtig’, ‘staat je supermooi’ en ‘je ziet er geweldig uit’. Sommigen denken zelfs dat het een foto van Kim is met kort haar. Opzet geslaagd, denken wij dan. Het kan natuurlijk ook altijd een pruik zijn, met de Kardashians weet je maar nooit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.