Home FASHION & BEAUTY Beauty Kim Kardashian verdiende 10 miljoen dollar in één dag met haar nieuwe...

Kim Kardashian verdiende 10 miljoen dollar in één dag met haar nieuwe parfumlijn

The smell of success.

Photo News

Het lijkt alsof alles wat de Kardashians aanraken in goud verandert. Kim Kardashian lanceerde woensdag haar nieuwe parfumlijn KKW Fragrance, en de geurtjes brachten nu al meerdere miljoenen op.

Wie net zo lekker wil ruiken als Kim Kardashian, kan nu een van haar drie parfums kopen. De geur is geïnspireerd op haar favoriete bloem. Je kan kiezen tussen Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud en Crystal Gardenia Citrus. Zoals de naam al doet vermoeden, zitten ze alle drie verpakt in een kristalvormige container.

Exclusief

Kim kreeg het idee om te werken met kristal, omdat de helende edelsteen haar tot rust had gebracht nadat ze het slachtoffer was geworden van een brutale overval in Parijs vorig jaar. Kim bracht de flesjes woensdag op de markt. Ze maakte slechts 100.000 exemplaren van elke geur, en is niet van plan om een nieuwe voorraad te laten maken. Zo ben je zeker dat je een heel exclusief parfum hebt. Er zijn flesjes van 30 en 75 ml, die respectievelijk 35 en 60 dollar kosten.

Populair

De Kardashian-familie is populairder dan ooit en alles waar ze hun naam aan verbinden, gaat als zoete broodjes over de toonbank. Met het parfum van Kim was dat natuurlijk niet anders. Volgens TMZ zou ze in één dag tijd al meer dan 10 miljoen dollar verdiend hebben aan de geurtjes. Say what?! Kim wordt zo een niet te onderschatten concurrente van grote beautymerken als L’Oreal.

Valentijn

Je moet wel een beetje vertrouwen hebben in Kims goede smaak. Je kan het parfum immers alleen online kopen op deze site, vóór je hem dus eerst zelf hebt kunnen ruiken. Wie nu geen flesje kan bemachtigen, krijgt in februari een tweede kans. Dan lanceert Kim speciaal voor Valentijnsdag opnieuw een trio van geurtjes.

Lees ook: