Home celebs ZIEN: Victoria Beckham filmt stiekem het zangtalent van haar jongste zoon Cruz...

ZIEN: Victoria Beckham filmt stiekem het zangtalent van haar jongste zoon Cruz en dat gaat meteen viraal

Het filmpje is ondertussen al meer dan 5 miljoen keer bekeken!

Victoria Beckham (44) is een trotse mama en dat toont ze maar wat graag aan haar miljoenen volgers op Instagram. Zo postte ze een filmpje waarin we haar jongste zoon Cruz Beckham (13) een indrukwekkende cover van Justin Biebers hit ‘Love Yourself’ zien brengen. En dat ging meteen viraal!

Dat een ex-profvoetballer en een succesvolle modeontwerpster wel eens even talentvolle kinderen op de wereld zouden kunnen zetten, is blijkbaar geen fabeltje. Eerder deze week wist mama Victoria (44) haar jongste zoon Cruz Beckham (13) namelijk stiekem op camera vast te leggen terwijl die even zijn beste zangtalenten bovenhaalde. ‘Dit is hoe je wakker wordt ten huize de Beckhams. De rommel in de kamer kan ik perfect negeren als Cruz zo schattig klinkt’, schrijft Victoria op Instagram bij het filmpje. Beckhams volgers hadden dan ook geen oog voor dat paar schoenen en de kledij die in de kamer rondslingerden, wel voor de engelenstem van Cruz.

When u sneak up and @cruzbeckham is doing his morning vocal warm up!X VB 🎶🎶

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

De jonge knaap warmt zijn stem op met Justin Biebers hit ‘Love Yourself’ en dat terwijl hij zichzelf begeleidt op de gitaar. En jawel, Instagram loves it! Het filmpje is namelijk al meer dan 5 miljoen keer bekeken en heel wat volgers vergelijken Cruz met de jonge Justin Bieber die in no time de harten van menig meisje wist te veroveren. Sommigen gaan zelfs een stapje verder en schrijven in de commentaren dat Cruz’ versie beter klinkt dan het origineel. De jongste zoon van de Beckhams heeft volgens Engelse media nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij wel graag in de voetsporen van Justin zou willen treden. Maar dat zal pas gebeuren als hij de schoolbanken definitief ‘adieu’ kan zeggen. In tussentijd werkt Cruz alvast volop aan zijn zangkunsten en lanceerde hij in 2016 trouwens ook al een kerstliedje ‘If Every Day Was Christmas’. Je kan nooit te vroeg een trouwe fanbase opbouwen, denken we dan…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.