Home celebs ZIEN: dit belachelijk duur verjaardagscadeau kreeg Kylie Jenner van haar vriendje Travis...

ZIEN: dit belachelijk duur verjaardagscadeau kreeg Kylie Jenner van haar vriendje Travis Scott

Want die duizenden rode rozen waren blijkbaar niet genoeg.

Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner mocht eergisteren 21 kaarsjes uitblazen en bij die speciale gelegenheid horen natuurlijk cadeautjes. Peperdure cadeautjes in het geval van de jonge miljardair in spé, want de hele Kardashian-clan overlaadde Kylie met geschenken waarvan ons mondje spontaan openvalt. En toch doet haar vriendje Travis Scott daar nog graag een schepje bovenop!

Wat geef je in godsnaam aan een realityster die letterlijk alles heeft waar ze maar van kan dromen? Dat moet ook Kylie’s vriendje Travis Scott gedacht hebben. De Amerikaanse rapper trok voor haar 21ste verjaardag dan ook alle registers open en tastte daarvoor diep in zijn portemonnee. ‘Ik werd wakker in een sprookje’, klinkt het bij Kylie op Instagram. De realityster stond even met haar mond vol tanden toen ze in de tuin van haar villa niet één paar rode rozen, maar duizenden rozen zag staan. En dat was slechts een tipje van de sluier. Op de oprijlaan van hun optrekje in Beverly Hills stond ook een vintage Rolls Royce met grote strik errond te blinken. Prijskaartje van die luxueuze kar? Zo’n kleine 200.000 euro.

a blessed birthday ✨ so grateful..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

woke up to a little fairytale ? thank you baby @travisscott

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uiteraard was dit niet het enige cadeautje dat Kylie met haar volgers deelde. Ook momager Kris Jenner wist haar dochter met verstomming te slaan. Zij kan vanaf nu volledig in stijl het vliegtuig opspringen met een stel luxueuze koffers van het Franse huis Goyard. Leuk detail: elke koffer werd speciaal voor Kylie gepersonaliseerd met het sexy stripfiguurtje Betty Boop. Wij jaloers? Een beetje dan…

Lees ook: